Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Senin vicdanlar ikinci el ve kalitesizmiş.. Ben yenisini alacam.. sağol.. aman gette al sıfırını tikkat ette kaçak olmasın.....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl hiç fena olmaz kuş olsa ama ben köpek balığı istiyom ama kediler izin vermiyo.. alsam anim ALLAH kedinin ayağını yer türkiş meryem senin biraz geyik muhabbeti yapmaya ihtiyacın var gel biraz muhabbet edek..... dostluk bu günlerde belli olur.... değil mi ama
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl hiç fena olmaz kuş olsa ama ben köpek balığı istiyom ama kediler izin vermiyo.. alsam anim ALLAH kedinin ayağını yer türkiş meryem senin biraz geyik muhabbeti yapmaya ihtiyacın var gel biraz muhabbet edek..... dostluk bu günlerde belli olur.... değil mi ama he ver adresini de yazışalım......... temem bak geyikte buldum yaparım artık muhabbetimi.... valla seninde bana ihtiyacın var..çok dertlisin......çoookkk
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yukardaki kafasına kese kağıdını geçirdiğine göre.. Soymak için bir bankaya ihtiyacı var..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl yok be bıyıklar gitti utancımdan insan içine çıkacak yüzüm kalmadı....... yukardaki kralın taca ihtiyacı var.....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl üstekinin birazcık sevgiye ihtiyacı var yalınızlıktan kılıktan kılığa giriyor zavallı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl bacı bacı elimde kalacan de get başımdan sen benim neye ihtiyacım olduğunu nerden biliyon... siz benim niye yandığımı nerden bileceksiniz..... yukardakinin biraz renge ihtiyacı var........
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl yukarıdakinin birazda ithal mallara ihtiyacı var hep turkey yan sanayi olmuyo
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl ilhamsızda kralını yaparım acımam yukardakinin endoplazmik retukuluma ihtiyacı var cunku endositoz salgılarını baska turlu hucre zarına tasıyamaz
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl taşırız aga sen kafanı yorma yukardakinin hala espri ilhamına ihtiycaı var
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl eyvallah senin de biraz sanırım avatar değişikliğine ihtiyacın var bööle geldin bööle gitcen
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Sen sanki şöyle geldin böyle gidiyonnn..)) Avatarı boşver.. Kafaları değiştirelim, daha doğrusu geliştirelim...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl bu saatten soora bu kafayı kimse deiştiremeez ama geliştirebilir
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl KANKAMIN BİR MONTA İHTİYACI VAR(MALUM KIŞ GELİYOR BASAMAKLARDA KISA KOLLU ÜŞÜRSÜN)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl KANKAMIN BİR MONTA İHTİYACI VAR(MALUM KIŞ GELİYOR BASAMAKLARDA KISA KOLLU ÜŞÜRSÜN) Beni bi sen düşünüyon zati senin neye ihtiycaın oldugunu en iyi sen bilirsin (biraz felsefe yaapayım)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl ya herkes takmış benim ...çıma ya yeter ya bağırsaklarım gayet sağlam herkes böle bilinee
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl bakanlarımızda koltuk sevdası nasıl varsa bende de merdiven sevdası var kardeşiiiiiiim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.