Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kendini bulmaya..

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 105b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Aramıyorum ki.. Bulayım.. Daha fazla zamana..

Gönderi tarihi:

kendini aramaya -_-

Gönderi tarihi:

kesinlikle bu foruma ;)

Gönderi tarihi:

Kankasına

Gönderi tarihi:

gülsününe :D

Gönderi tarihi:

Efet cok özledim ya konuşamıos hiç gelse de görsem :P

Eve gidip uzanmaya :D

Gönderi tarihi:

evet :(

almanyadan gelecek bir dosta ;)

Gönderi tarihi:

alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya

Gönderi tarihi:

alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya

alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya mı :angry:

ne demeye çalışıyosun emre sen :unsure: daha açık olursan sevinirim, ayrıca benim burada sürekli güzel söz duyduğum falan yok canım... ben burada ''hadi sen beni öv, ben seni öveyim'' tarzında bişeyler yapmaya çalışmıyorum, yeri gelince kötü sözler de duyabiliyor ve duyurabiliyoruz burda <_<

Gönderi tarihi:

ben bunu söylemeye çalışmadım ki.

iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım -_- neyse

bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim :excl:

Gönderi tarihi:

Bişeye ihtiyacı yok herşeyi var şükret haline :D

Gönderi tarihi:

ben bunu söylemeye çalışmadım ki.

iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım -_- neyse

bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim :excl:

o zaman ''alıştığı gibi'' lafını kullanmıycaktın -_- böyle bir cümle yazarsan bende anlaşılması gerektiği gibi anlarım... bu arada yazdıklarımın içinde kötü söz bulunmuyor, kötü söz duyurmak isteseydim kullandığım kelimeler bunlar olmazdı, zaten bir önceki mesajımda kötü bir söz bulunsaydı admin bunu yayınlamazdı ...

Gönderi tarihi:

Ben sana haksızsın diyemem, demem de zaten ama sonuçta insanız hatalarda bizim için -_-

Gönderi tarihi:

Sakinleşmeye..relax mine relaax :D

Gönderi tarihi:

bi avatara ihtiyacı var galiba :)

Gönderi tarihi:

'Çaya kaç seker alirsin? ' Diye soran bir sese :P:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.