Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl Efet cok özledim ya konuşamıos hiç gelse de görsem Eve gidip uzanmaya
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya mı ne demeye çalışıyosun emre sen daha açık olursan sevinirim, ayrıca benim burada sürekli güzel söz duyduğum falan yok canım... ben burada ''hadi sen beni öv, ben seni öveyim'' tarzında bişeyler yapmaya çalışmıyorum, yeri gelince kötü sözler de duyabiliyor ve duyurabiliyoruz burda
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl ben bunu söylemeye çalışmadım ki. iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım neyse bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl ben bunu söylemeye çalışmadım ki. iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım neyse bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim o zaman ''alıştığı gibi'' lafını kullanmıycaktın böyle bir cümle yazarsan bende anlaşılması gerektiği gibi anlarım... bu arada yazdıklarımın içinde kötü söz bulunmuyor, kötü söz duyurmak isteseydim kullandığım kelimeler bunlar olmazdı, zaten bir önceki mesajımda kötü bir söz bulunsaydı admin bunu yayınlamazdı ...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 19 yıl Ben sana haksızsın diyemem, demem de zaten ama sonuçta insanız hatalarda bizim için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.