Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

zaten sağlık bakanlığı sitesinden aldım risk %25 sağlıklıda doğabilir ama risk %25 anlasana be

Ben anladımda sen anlamamazlığa veriyorsun sorularımın cevaplarını alamadım ama kusura bakma önce sormalıydım Down sendromu ne demektir biliyormusun diye :=) Neyse aziz sen de bence ne demek istediğimi anlamışsın bir daha saçmalarken burda akıllı adamların olduğunu unutma ...

Gönderi tarihi:

Bismillahirrahmanirrahim

Sana Kitabı indiren O'dur. O'ndan, Kitabın anası (temeli) olan bir kısım ayetler muhkem'dir; diğerleri ise müteşabihtir. Kalplerinde bir kayma olanlar, fitne çıkarmak ve olmadık yorumlarını yapmak için ondan müteşabih olanına uyarlar. Oysa onun tevilini Allah'tan başkası bilmez. İlimde derinleşenler ise: "Biz ona inandık, tümü Rabbimizin katındandır" derler. Temiz akıl sahiplerinden başkası öğüt alıp-düşünmez. (3/7)

SADAKALLAH

azizamca gerçekler korkutmasın seni :)

Gönderi tarihi:

Ben anladımda sen anlamamazlığa veriyorsun sorularımın cevaplarını alamadım ama kusura bakma önce sormalıydım Down sendromu ne demektir biliyormusun diye :=) Neyse aziz sen de bence ne demek istediğimi anlamışsın bir daha saçmalarken burda akıllı adamların olduğunu unutma ...

En basit tanımıyla Down Sendromu çocuğunuzun vücudundaki hücrelerin 46 yerine fazladan bir kromozoma, yani 47 kromozoma sahip olmasıdır. Down Sendromu bir hastalık değil genetik bir farklılıktır.

Annenin yaşının ilerlemiş olması, sendromun sıklığı ile ilişkili olan tek istatistik veridir. Son yıllarda yapılan çalışmalar kromozom bölünmezliğinin yalnızca anne yumurtasından değil baba sperminden de kaynaklanabileceğini göstermiştir.

annenin yaşı down sendromu riski

20 yaş altı 1700 doğumda bir

20-25 yaş arası 1350 doğumda bir

25-30 yaş arası 1150 doğumda bir

30-35 yaş arası 700 doğumda bir

35-40 yaş arası 250 doğumda bir

40-45 yaş arası 70 doğumda bir

45 yaş üstü 16 doğumda bir

şimdi anladın mı?muhammedin haticeden doğan çocukları niye erken yaşta gitti allah onu her konuda uyarmış amma bu konuda uyarmamış

bir kere konumuz down sendromu değil ki akraba evliliklerinin sakıncaları ne karıştırıyorsun sayın arkası dönük kardeşim soruların cevaplarını alamıyormuş veriyoruz işte cevabını akraba evliliklerinde risk % 25 daha ne cevap vereceğim

Gönderi tarihi:

Sen busun işte.. Görün arkadaşlar Azizi...

Lafa bakın "aldınmı" demiş..

Sizide muhatap aldıkya bu forumda.. Size değil bize yazık..

down sendromunun kişilikle ve evlilik farklarıyla hiçbir alakası yoktur..

Peygamberimizin çocuklarında down sendromu olduğunu nereden çıkardın..

Sevgili adminime buradan sesleniyorum.. Bu adamı alın abi ya..

Katil edecek bu adam..

Nasıl insan bunlar ya...

Forumun seviyesini kalitesini düşürüyor bu tip insanlar.. İnsan demeye dilim varmıyor ama naparsın..

Laveyi gördük nasıl sövmüş sapanlamış.. Bu da onun kopyası buda aynı......

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

Bir insanın saçı karışsın sakalı karışsın ama aklı ve mantığı karışmasın yoksa aziz gibi süper zeka bir duruma düşeriz mazallah. Adam önce ayeti gösterek iftiraların en yüzsüzlerinden birini atmaya çalışarak güya peygamberimize ve eshabına ensest sapıkları yakıştırması yapmaya çalıştı bende arkadaşı bir güzel silkeleyerek( alıştım bu din düşmanlarını silkelemeye ya ) ensestin tarifini yaptım arkadaş bozuldu çünkü ensest tarifi arkadaşın bozuk mantığını çürütmekteydi baktıki sıkışıyo süper zeki arkadaşımız bu kez de akraba evliliği minderine kaçtı ve güya Kuranın akraba evliliğini destekledğini ve bu yüzden sakat çocukların doğumuna sebebiyet verdiğini anlatmaya çalıştı kendi bozuk mantığıyla e ben de arkadaşa yine şefkatli ve iyiniyetli bir öğretmenin öğrencisine yaklaşımı gibi kuranın akraba evliliklerini desteklemediğini sadece 1.derece yakınlarla evlenmeyi yaskladığını ve bunun dışında kalan yakınlarla evlenmeyi helal kıldığını anlattım ayrıca sakat çocukların doğumlarının akraba evlilikleri yüzünden değil kan uyuşmazlığı ve genetik çatışmaların sonucunda gerçekleştiğini adres göstererk kanıtladım e ben bu arkadaşın öğrenmesi için bu kadar uğraştım ama nafile insan kötüniyetli olmasın bi kere gerçekleri gözüne soksanız dahi o sadece kendi morarmış rengini gördüğü için elbet gurur ypacak ve saçmalamaya devam edicek Allah ıslah etsin artık ne diyiim .. :D

Gönderi tarihi:

DOWN SENDROMU BİR KROMOZOM ANOMALİSİDİR, AKRABA EVLİLİĞİYLE ALAKASI YOKTUR.. AKRABA EVLİLİKLERİNİN, SAKAT DOGUM ORANLARINI 3-4 KAT ARTIRDIKLARI BİLİMSEL Bİ GERÇEKTİR...

BU ARADA KRALX ADMİNE SESLENMEYE BASLAMIŞIZ YİNE... :D ŞAKA BE KIZMA HEMEN...

Gönderi tarihi:

Eskiler şöyle derler...

NUS İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR, TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...

Biz nus ettik yani nasihat ettik azize, dinimize hakaret etme, görüşlerini bildir sadece dedik..

Anlamadı... E şimdi azize kötek nasıl olacak...

Konyadan Azize pc aracılığıyla tokat atamayacağıma göre...olayı admine havale ettim..

Peygambere dil uzatmak kimsenin haddi değildir...

Saygılar-Sevgiler...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.