Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 19 yıl Amerika ırakda babilden kalma en küçük taşı bile yağma etti ve bu enerji kaynaklarından çıkmıyacak dahada yayılıcak, ve devamı nasa casiniye platunyum yükledi şimdi jupiterin yörüngesine girdi beklemede bilim adamları ayaklandı ama dinlemediler.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl marduk geliyor kaçın amerika petrol ve ortadoğuya yerleşmek için değilde marduk yaklaştı diye babile yerleşiyor diyorsun. marduklular oraya gelecek onlar mı muhattap olacak.Yoksa mardukun parçaları amerika kıtasına bir yere düşecekte amerikalılar bu taraflarda bir yer mi ayarlıyorlar kendilerine. senin başka bir forumda yine lena ismiyle yazmış olduğun yazılardan birkaçını okudum da bu yaptığının felaket tellağı gibime geliyor. bu marduk babildekilere kıyak geçicek geri kalan millette ikinci bir nuh vakasıyla yok olacağını ima ediyorsun. nasa platinyum neden casiniye yüklemiş bu arada bu casini ne ? google da arattım senin başka bir forumda yazdığın yazıyı okudum başkada bir bilgi yok birde italyan bir bakanın soyismi casini bu konuyuda açarsan seviniriz. anlattığı felaket senaryolarıda burada lena aynı şeyleri bu forumda da anlatıyor
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ben bu mevzunun kompedanı değilim, felaket senaryolarını anlatan bir çok site var (maya marduk) da ispanyolların yakadığı resimli pulotonun ilersinde bir gezegen var x gezegenimi diğe tartışılıyor kopyalamak yasak, (nasa 1 den 99 kadar) çok şeylerle karşılaşırsınız.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl çürütülmesi lazım ne yani 6 yılımız mı kaldı daha evlenice çocuğumuz çoluğumuz olacak..
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ben üzülmüyormuyum sanıyorsunuz, bayındırlık bakanının açıklamalarına gir 178 ağile çok sağlam evler yaptırıp ve kuyular açtırmış.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl bence o ev yaptıran insanlarda sizin fikrinizde ki insanlardır ben şahsen inanmıyorum böyle bir şeyin olacağına belki de inanmak istemiyorum
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Her halde imkanları var tedbir alıyorlar, ve tarihi ciddipe alanların görüş meselesi.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Her halde imkanları var tedbir alıyorlar, ve tarihi ciddipe alanların görüş meselesi. felaket tellallığından başka birşey değilmiş gibime geliyor bir zamanlarda kuran ayetlerinden şifreler çıkararak göktaşı düşüyordu ne oldu nerede kaldı bu göktaşı
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Temuzda attılarya ismi gelmiyor aklıma 380 kilo civarında int de var raslarsam adresi alırım. İkincisini yağni kurandaki göktaşı içinde amerika 2006 ocak ayında 285 kilo ağırlığında bakırdan bonbayı atıcak kuyruklu yıldıza çarptığı günde amerikanın kurtuluş gününe isabet ediöek ve halkına karşı büğük cest yapıcak.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Temuzda attılarya ismi gelmiyor aklıma 380 kilo civarında int de var raslarsam adresi alırım. İkincisini yağni kurandaki göktaşı içinde amerika 2006 ocak ayında 285 kilo ağırlığında bakırdan bonbayı atıcak kuyruklu yıldıza çarptığı günde amerikanın kurtuluş gününe isabet ediöek ve halkına karşı büğük cest yapıcak. komutan logarın ateş topu gibi yani bir cisim yaklaşıyor
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Yazar ALINTI NASA; 1984 de Pliton, 2004 de Jupiterin ardýnda bir cisim tespit etti. Bilim adamlarý her ne kadar bu bilgiyi saklamaya çalýþsada, dýþarýya sýzmasýný engelleyemediler. Bu cisim hakkýndaki bulgular, -kýyamet senaryolarý kurulacaðý ve insanlýðýn paniðe düþebileceði düþüncesinden- insanlýða bildirilmedi. Ancak bu konu hakkýnda yorumlar yapýlmaya ve kitaplar çýkmaya baþlayýnca da, NASA resmi açýklamasýný yapmak zorunda kaldý (1 April 2004 ). CNN'den de canlý yayýnlanan bildiride, bu gezegenin (marduk) belli bir hýzla güneþ sistemimize yaklaþtýðý tahminen 2012 yýlýnýn son ayýnda, Jupiter ve Mars'ýn arasýndan geçeceði bildirildi. Olasý sonuçlarý ise açýklanmadý. Ancak Türkiyede ve diðer bir çok ülkede konuyla ilgili programlar hazýrlanýp, yorumlar yapýldý. Yorumlardan biri de; A.B.D'nin bu olasýlýða karþýn, Asya'ya (baðdat ve kuvvet) müdahale ettiðiyle alakalýydý. Söylendiðine göre en fazla hasar Amerika kýtasýnda olacakdý. Amerika, bu konuyu ciddiye aldýðý ve 30 tonluk bir cisimle bu gezegeni (marduðu) patlatmayý düþündüðü de gelen haberler arasýndadýr.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl sevgili lena yazdığın yazıyı neden editlemiyorsun çünkü klawyen sanırım ingizlice yada ne bileyim başka bir şeyden dolayı bir sürü yazı birbirine girmiş şekilde ve birçoğundan bir halt anlaşılmıyor.
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Alıntı diye belirtmiştim senin kadar bende zorlandım. şu nasa nın sitesinin neresinde geçiyor bunlar ben dün akşam girdim bir saat karıştırdım site içerisn de arattım marduk diye; sadece jupiterde yanardağ patlamalarını anlatanbir fotoğraflarla karşılaştım. nasa icerisinde bu konuları bulabileceğim senin şu anlattığın bombaların olduğu kısımların da tam linkini verebilirsen sevinirim.
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Meraklı arkadaşların raslıyacağımı bilseydim not alırdım, raslarsam sizi haberdar ederim. Gılgamış destanında anlatılan ve incildeki tufan neredeyse aynı. sonuçta annunakiler dünyayı insanlara bırakıyor. kendi aralarındaki çekişmeler paralelinde farklı uygarlıklar kuruluyor mezopotamya'da. her biri takipçisi olduğu annunaki'nin suretlerine tapınaklar yapıyor. putperestlik çağı başlamıştır artık. sitchin'in tam açıklayamadığı sebepler (tabletlerin kırık kısımları) yüzünden annunakiler aniden madenleri boşveriyor ve geri dönüyorlar. ama arada ziyaretler devam ediyor. sitchin gezegenin bir dahaki gelişinin 2000lerin ilk yılları olduğunu söylüyor. 2010 dan sonra olacağını söylüyor. tüm bu anlatılanlar oniki kitaplık earth chronicles serisinin özetidir. tamamı türkçeye çevrilmedi. Yeni bir haber hublo teloskopu geçenlerde arızalandı diye bir makağle çıkmıştı hatırlarsınız, hublo çok büyük bir cisimle karşılaşmış nasa bunun için arıza var demiş. Acaba gelen bir şeyin öncülerimi deniyor.
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar İki,nci güneşmi geliyor. http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.ht m
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Lena şu marduğu bir görebilseydim... Gözlerim açık gidecem ha...
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Kırax: 2-3 sene bekle gözlede görüceksin. Ama susmıycaksın o zaman.
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Ömrümüz varsa görürüz.. Ama ben fazla fantastik takılmıyorum.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Bu fantastik olay değil kıralx, her devletin gizli politikası açık veriyor farkında deyilmisin.
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl marduk gezegeninin 2012 yilinda dünyaya çok yakindan geçecegi ve bu yakin geçisten dolayi dogacak çekim yüzünden dünyada her türlü felaketin gerçelesecegini okumustum biyerde. Bir de evde 2012: mardukla randevu diye bir kitap var ama onu da okumadim açikçasi. tek bildigim bu gezegenin belirli sürelerde günes sistemine girdigi söylentisi.. en son m.ö. 1649 yilinda geçis yapmis ve dogal afetlere sebep olmus.. 3661 senede bir yörüngeye giriyormus ve bu da 2012 yilina denk geliyor. bu gezegenin bulundugu ispatlanmis ama yörüngeye girisi veya dünyaya yakinligi konusunda ben çokta tatmin olmadim açikçasi.. yalniz türkiye dahil her ülkede gerçekten de marduktan korunma amaçli siginaklar yapiliyor. umarim söylentiler gerçek olmaz..
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Sığınakları yapanlar acaba kimler yüksek sıfatlı kişilerse problem yok, sıradan kişiler ise gülerler.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 19 yıl abi ben gencim daha be nappsam bu kısa zamanda madem olecez ben universiteyi bırakırım yaw zaten sıkıcı bişe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.