Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Haberleri, oturumları izleyemedim. Aydınlanmaya ihtiyaç var!

Arızanın sebepleriden birincisi enterkonekte şebekede aşırı yüklenme...

Aşırı yüklenmenin nedeni ise özlelleştirilerek özel sektöre devredilen santrallarde maliyet nedeniyle şalterlerin kapatılarak enterkonnetkte şebekeye vermeleri gereken enerjide kısıtlama yapmaları...

Zaten bu güne kadar anlaşma yaptıkları şirketlere devletin ürettiği enerjiyi satın alıp satmalarna karşın birde üzelerine düşün üretimi yerine getirmemeleri...bu üretim düşüklüğüde genelde doğal gezla üretim yapan santraller...

Yani özetle çayın taşıyla çayın kuşunu vuran özel sektörün hizmet üretmekten önce doğal olarak para kazanmayı düşünmeleri bunun ana nedeni...

Bu sistem bu şekilde devam edere önümüzdeki ay yada yıllarda bunlar yaşamaya devam edeceğiz...

Şalterleri indirdikten sonra talepleri ise onlara verilen doğal gazda ötv nin kaldırılması oldu...

Tüm turistik bölgelerde yaşanılan bu skandalın müsebbibleini gidip polis filan dövmedi...

ve devlet sorumluları hemen toplanıp taleplerine nasıl çözüm bulacaklarını düşünmeye başladılar...

Ama aynı santrallerde çalışan emekçiler ücretleri için bu eylemi yapsaydı bir araba sopa yeme şansları çok yüksekti...

ve devlet sorumluları hemen toplanıp taleplerine nasıl çözüm bulacaklarını düşünmeye de başlamazlardı...

bunun ana sebebi ise enerji tüketiminin artması ve gerekli yatırımların zamanında yapılamaması ve alt yapısı iyi planlanmamış kamuya yönelik özelleşirme hataları...

Gönderi tarihi:

Elektrikler gidince...

Benim yorumum;gelmez bu elektrik söylüyorum bak,neredeyse İzmir'in tümünün gitmiş.....

Babam;tepede uçaklar geziyor...Duyuyor musunuz...Rusya'nın işi bu...

Annem;eyvah...Dolaptaki hoşaf bozulacak...

Aşağı komşu;Ege bölgesine ait trafo kopmuş...

Teyzemin biri;darbe olacak...

Fırın çalışanları;bu bozulan pastaların masrafını kim ödeyecek...

Sky türk;elektrik kesintisinin ardındaki gerçekler?...

------------------

Bunları kaçırdığını söyleyebilirim sana.... :D

Gönderi tarihi:

Haberleri, oturumları izleyemedim. Aydınlanmaya ihtiyaç var!

Boşver güzelim.. bu memlekette haber dinlemek insanı aydınlatmaz karanlığa iter..

bende izlemedim ama tahminim.. Başbakanımız yine dünya turundadır..memleket meseleleri,herzamanki gibi onu ilgilendirmiyor...terör yine işbaşında...ülkeyi yağmalıyan yağmalıyana...........Atatürk orman çiftliği gibi...Valide bağ öğretmen evi,ormanındaki güzelim ağaçları'da çaktırmadan tek tek kesmeye başladı,meclisteki ağaç düşmanı yağmacılar.. öf benimde içim karardı.. saymakla bitiremeyiz bunların vurgunlarını..

Gönderi tarihi:

Bütün Elektrinkler kesilsin. özal öncesine dönelim, zaten döndük ya!!! neden mi kesilsin işte yanıtlarım...

1. Böylece Elektrik olmadığı için her tarafımızı sarmış olan düşmanlarımız, bizi gece göremez bize taarruz edebilemez. En azından Hömeynicilerden, kurtulmuş oluruz,...

2. Halk bu Elektrink kesintisene çok sert tepki gösterir, gazeteler bunu manşete taşır, reha Muhtar tekrar yapamadığı haberciliğe döner ve Elektrinki olmayan bir evein Garısına Elektrinkleriniz kesik mi diye sorar ?

3 Yani durum vehamete gider böylece Şanlı darbecileriiz için bir sahne ümidi doğar, çuvalı Kafasına geçirirler bu geç kalmış İslamic burjuvazinin kafasına... Cumhurbaşkanını Ölünceye kadar başta kalmak üzere atarlar...

4. yani herkes ekmek yer bu işten, Bu arada Yök başkanını, özlleştirmeden sorumlu yaparız, Teziç özelleştirilen şirketleri yeniden Taht-ı devlete alır başına da birer tane emekli sivil ve askeri bürokrat koyar. Böylece artık enerjimiz olsa da elektirink verilemez.

5. Halk gittikçe fakirleşir, devlet gittikçe faşistleşir, özel tvler de yayından kaldırılır, her sabah terete'nin kalk borusuyla uyanırız, yat borusuyla yatarız, radyolar Bursa Nutkuyla açılır, Gençliğe hitabeyle kapanır, kapanır kapanır, her türlü yolsuzluk kapanır.

6. Bu arada İsrail için Kıbrısa girmiş,iz çok mu deriz bir de Filistine gireriz, Rodosu alırız, alırız alırız...

Herneyse en samimi dileklerimle Elektirinkle mücadelenize katılıyorum...

bozan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.