Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Eski sevgilinize haykırmanın tam zamnı.. hala içinizde kalan birşeyler varsa...buyrunn!! ilk girişi bn yapim.. Böyle bitmeseydii keşke.. sen giderken söyleyemedimm...belki de utancımdann..şimdi söylüyorum... seni hala çok sewiorumm..her ne kadar hayatıma başkaları girsede hepp aklımdasın.. unutma zuzu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Allahın sopası yokki hemen indirsin kafana Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Eve gitme nası yanii Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Eski sevgilinize haykırmanın tam zamnı.. hala içinizde kalan birşeyler varsa...buyrunn!! ilk girişi bn yapim.. Böyle bitmeseydii keşke.. sen giderken söyleyemedimm...belki de utancımdann..şimdi söylüyorum... seni hala çok sewiorumm..her ne kadar hayatıma başkaları girsede hepp aklımdasın.. unutma zuzu walla noluyo ya bu aralar forumda herkes haykırıyoo bişeylerinii. söyleseydin ya giderken şimdi ah kafam diyosun yok yok boşver olan olmuş napcan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bitki çayından nefret ediyorum . Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 walla noluyo ya bu aralar forumda herkes haykırıyoo bişeylerinii. söyleseydin ya giderken şimdi ah kafam diyosun yok yok boşver olan olmuş napcan nasıl sölim yf zaten öldürcek gibiydi beni o gün canımı zor kurtardım Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 nası yanii Eve gittikten sonra olanlar oldu Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 " Git gitmek istersen...bir gün pişman olupta dönmek istersen...bilki sana aşık bu kadın burda değil artıkk üzgünüm aşkımm.." Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Eve gittikten sonra olanlar oldu noldukii merak ettim şimdii Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 acizlik göstermeyin ! eskimiş sevgiliye söylenecek şudur ki "daha erken gidebilirdin veya hayatıma hiç girmeseydin" . "flört kullanılmış insan pazarıdır". ben ikinci ellerden hiç hazzetmem. "herşey ilkiyle anlam bulur ikincisiyle değer kaybeder". aşkı tek kişiyle yaşayacaksın, hayatının sonuna kadar da aşkında vefa göstereceksin! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben böle düşünmüyorum.. zaten böle düşünen insan hayatının sonuna kadar yanlız kalırr.. Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 noldukii merak ettim şimdii Eve giderken kaza geçirdi. Hastaneye kaldırıldı. Ablası aradı durumu anlattı. Hastaneye gittim. 1 saat kadar bekledik. Kendinde değil dediler. O gün hiç görüşemedik. Ertesi gün 1 ameliyat daha oldu. Ameliyattan çıktı. Doktor belden aşağısı felç olabilir dedi. Ama o günün akşamı vefat etti Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Eve giderken kaza geçirdi. Hastaneye kaldırıldı. Ablası aradı durumu anlattı. Hastaneye gittim. 1 saat kadar bekledik. Kendinde değil dediler. O gün hiç görüşemedik. Ertesi gün 1 ameliyat daha oldu. Ameliyattan çıktı. Doktor belden aşağısı felç olabilir dedi. Ama o günün akşamı vefat etti başın saolsun bende fazla meraklıyım heral afedersinizz ayy ben yine fena oldum Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben böle düşünmüyorum.. zaten böle düşünen insan hayatının sonuna kadar yanlız kalırr.. ben yanlız değilim ! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 istisnalar kaideyi bozmaz!! Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 istisnalar kaideyi bozmaz!! bu istisna değil ayrıcalık Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bu istisna değil ayrıcalık dorudur arkadaşım.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 dorudur arkadaşım.. ya sende hemen kabulleni veriyorsun Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ya sende hemen kabulleni veriyorsun kabullenmek diil.. herkesin kendi düşüncesii.. ne ben senin düşüğnceni değiştirebilirimm.. ne de sen benim!!... Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kabullenmek diil.. herkesin kendi düşüncesii.. ne ben senin düşüğnceni değiştirebilirimm.. ne de sen benim!!... "değişmeyen tek şey değişim" ( bunu kabul ediyorsundur inşallah) yoksa bağnaz zihniyetli diyecem - kusura bakma ! Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Dorudur arkadaşım ya kızma ama tamam haklı da olabilirsin.. ama şu an için düşüncem bölee inş. değişmez ne diyim daha Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 başın saolsun bende fazla meraklıyım heral afedersinizz ayy ben yine fena oldum Tskler. Sorun değil Takıl kafana göre hayatı yaşa Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hee ööle yapıorum zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.