Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Aşk – Her (2013)

Çok değişik bir film diyebiliriz ayrıca geleceğe ışık tutacak bir filmde diyebiliriz neden mi? Çünkü işletim sistemleri bilinç kazandığında karşımıza çıkacaklardan sadece bir tanesini bize gösteren bir film. İnsanların teknolojiyle bu kadar içli dışlı olduğu bir ortamda yalnızlaştığı bir gerçek. Artık konuşmak yerine mesajlaşma denilen texting kullanılıyor. Bu film bize gelecekte ne olacağıyla ilgili küçük bir ipucu veriyor. Başarılı bir yazarın yaşamını yönetmesi için aldığı bir işletim sistemiyle yaşayacağı aşk üzerine kurulmuş. İlk 30 dakikası çok sıkıcı geldi bana daha sonra işletim sisteminin bilinçli olduğunun farkına vardığınız anda film biraz daha ilgi çekici hale geliyor. Özellikle işletim sisteminin seslendirenin Scarlett Johansson olduğunu fark edince tabi ki daha da güzel oluyor. İzleyin birşey kaybetmezsiniz...

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde, Chris Pratt, Matt Letscher, Portia Doubleday
Yönetmen: Spike Jonze

post-2-0-61687000-1402975126_thumb.jpg post-2-0-09358100-1402975127.jpg

In this sci-fi romantic comedy starring Joaquin Phoenix, love comes to a lonely young writer in the sleekest of packages when he finds himself falling for the advanced operating system he purchased to run his life.

Cast: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde, Chris Pratt, Matt Letscher, Portia Doubleday
Director: Spike Jonze

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.