Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Unutmayın - Es Geçmeyin - Yanlış Yapmamaya Çalışın

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Forum yönetmek kolay bir iş değil (En azından bence)...

Dünyada 6.5 milyar insan yaşıyor ve 6.5 milyar karekter olduğu söyleniyor bu nedenle size biraz bilgi verelim dedik...

Sizin görmediğiniz tarafta neler oluyor...

Öncelikle biz burada tarafsız bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz... Herşeyi konuşabilirsiniz ama hiç bir şekilde küfür edemezsiniz.

Tekrar ediyorum herşey hakkında konuşabilirsiniz ama küfür edemezsiniz.

Ama bakın şimdiye kadar neler oluyor geri planda...

Pen PKK ya küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi PKK lı olmakla suçluyor...

Ben Atatürke Küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi Atatürkçü yapıyor...

Ben Dine küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi Dinci Yapıyor...

Ben Ateistlere küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi Din düşmanı ilan ediyor...

Ben Ermenilere küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi Ermeni Yapıyor...

Ben Komünistlere küfür ederim diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi Komünist yapıyor...

Ben bu adama küfür ederim diyor bana hakaret etti diyor biz burada kimse küfür edemez diyoruz. Bizi O adamın tarafını tutmakla Suçluyor...

(Bunlar gibi yüzlerce örnek var elimizde) Her düşünceyi savunanlar arasında kötü düşüncelilerin çıkabileceği gibi, her düşünceyi savunanlar arasından iyilerinde çıkacağı kesindir.

Bunları neden yazdım bu dünyada tarafsız olmak insana yüklenen en zor görev gibi geliyor... Bazan karar vermeden iki defa veya üç defa düşünmeyi öğrendim (Aynı yazıyı beş defa okuduğumu hatırlıyorum). Çünkü kendi düşüncelerimin kararlarımda etkin olmasını istemiyorum.

Herneyse özel mesajlara karışmıyoruz ama bu izlemiyoruz anlamına gelmez...

Ayrıca yeni bir kural daha koyuyoruz. Eğer düşünce belirtenlere alaycı bir yaklaşımla yaklaşıldığını sezinlersek bu da uyarı olarak size geri dönecektir.

Tartışmalar ve paylaşımlar başlasın artık. Alaycılığı bırakalım diyoruz...

Herşeyin yazılabildiği bir forum, bir düşüncenin tartışıldığı forumlardan ve bir düşüncenin ürünü olan forumlardan daha paylaşımcı ve daha aktif olacaktır...

Paylaşılan düşünceler için

:clover:

Gönderi tarihi:

söylediklerinizde haklısınız ama dün akşam saatlerinde burda bir posta yayınlandı ben okurken utandım bol küfürlü tehditli bir metindi bu burada nasıl yayınlandı anlayamadım

sevgiler

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

mantıklı düşünürsek eğer banlamak çare değil aynı insan başka bir nick le tekrar üye olabilir aynı benim yaptığım gibi ama ben söyledim ben mydalinim diye söylemeyenlerin çok olduğuna inanıyorum çünkü acemiyim diyorlar girer girmez avatarlar hazır imzalar yerini almış buda bana pek inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyim..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.