Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 aşk mı bilmem ama sende karasevda var herhalde fosforlum Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 aşk mı bilmem ama sende karasevda var herhalde fosforlum hoşbuldum canım sağolasın.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık zamanla tanışırız... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın yaşım 29 olsa hadi neyse evde kaldım derdim ama daha gencim. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 zamanla tanışırız... Ben kendim için değil ! tüm arkadaşlar adına demiştim . benim tanımam önemli değil ! ben seni tanımasamda olur ama başlık açmışsın kolay gelsin madem? aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın İyi tespit Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 hoşgeldin vardır tabi olmazmı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın +1 eklesem mi acaba Hoşgeldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... Gelmes olasıca... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 fosforluuuuuuu nerelerdesin gıııııı... Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 erbay çok özledin galiba patron sende beni iyi tanımışsın anacım bak elbisemi giydim geldim ama sen yoksun Alıntı
Φ masumperi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 arkadaşlar bende yeniyim inşş zamanla tanışırız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.