Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi.....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar aşk mı bilmem ama sende karasevda var herhalde fosforlum hoşbuldum canım sağolasın....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık zamanla tanışırız...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın yaşım 29 olsa hadi neyse evde kaldım derdim ama daha gencim.
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl zamanla tanışırız... Ben kendim için değil ! tüm arkadaşlar adına demiştim . benim tanımam önemli değil ! ben seni tanımasamda olur ama başlık açmışsın kolay gelsin madem? aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın İyi tespit
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın +1 eklesem mi acaba Hoşgeldin
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... Gelmes olasıca...
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl Yazar erbay çok özledin galiba patron sende beni iyi tanımışsın anacım bak elbisemi giydim geldim ama sen yoksun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.