Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... :blushing::clover:

Gönderi tarihi:

selaaaaaaam,nasılsınız millet ben geldiiiiiiim inşallah iyi bir forum bulmuşumdur sanki burda aradığım şeyi bulacak gibi bir his var içimde şimdilik herkesi öpüyorum inşallah çok severiz birbirimizi..... :blushing::clover:

nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... :D gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . :stuart:

aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık :unsure::stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

nedense herkes kendisini böyle tanıtıyor bende yazmaktan bıkmadan .İsminiz yok mu nerelisiniz gibi soruları soruyorum ? merak yaaa... :D gerçi insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ama olsun katlancaz artık . :stuart:

aramıza hoşgeldin ama seni tam tanıyamadık :unsure::stuart:

zamanla tanışırız... ;)

Gönderi tarihi:

aşk yada sevgili arama forumu mu burası gıı yoksa evdemı kaldın :D:P

Gönderi tarihi:

zamanla tanışırız... ;)

Ben kendim için değil ! tüm arkadaşlar adına demiştim . :sweatingbullets:

benim tanımam önemli değil ! ben seni tanımasamda olur ama başlık açmışsın kolay gelsin madem? :D:P

İyi tespit :stuart:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin cevriye

Gönderi tarihi:

hoşgeldiniz... :clover:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin vardır tabi olmazmı

Gönderi tarihi:

:lol:

+1 eklesem mi acaba :sweatingbullets:

Hoşgeldin :clover:

Gönderi tarihi:

Gelmes olasıca... <_<:lol:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

fosforluuuuuuu nerelerdesin gıııııı... :stuart:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
:clover: Hoş geldin arkadaş :clover:
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.