Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ya ben göruom ama nasıl olur ya ya sen göremıon ya ben hayal göruom yada bu bi çelişki mıdır
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar yaw ılk uye olduğumda da koymuştum yıne çıkmamıştı.adam beddua mı etti ne
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl wayyy bee helal olsun şimdi çıkmış ne akıllılar var bee biz olsak sap gibin kalırız orada adama bak gerçi bizim türk prof.lar(okuyanlar değil sahtecilik felan filanla uğraşanlar) bundan daha iyilerini yaparlar adam yakalanmış mı
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar sedelina yakalanmış mı? Allah seni ne etsın emi yok yakalanmamış,gitmeden bi hatıra resmı çekıneyım demiş gıı
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl yok yakalanmamış,gitmeden bi hatıra resmı çekıneyım demiş gıı :lol: Çok komik yaa
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar buda konuşan yıyen,içen ve kaçan koltukkkk gelll koltuğa gell
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar anneeee bak bi koltuk gördüm hareket edıyooo anne:saçmalama demedım mı ben sanaa çocuk:ama anne hareket edıyoo bıde bana sırıttıyooo ıngaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.