Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Arkadaşlar lütfen bu konuyu ciddiye alalım hem birbirimizi daha ii tanımış oluruz hemde yarışma ortamı yaratmış oluruz bence çok eğlenceli olur... Resim nasıl ekliycem bide onu bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar acemiyim daha kusura bakmayın... Katılım bekliyorum... Bende katılıcam şu resim olayını bi çözim hahahaha saygılar Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 adrenalin arkadaşım gerçekten çok üzüldüm bu olayı dalgaya alamana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ben katılmıyım korkarsınız benden Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ben katılmıyım korkarsınız benden Bi an katılıyosun zannettim... .. şükürler olsun yarabbim katılmıyomuş.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Bi an katılıyosun zannettim... .. şükürler olsun yarabbim katılmıyomuş.. ee sen napıon burda yaşlı jurı olarak tan mı,bade süzerekten mi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ahanda bennnnnn.... benim sıkıntım yok zaten resmimide daa önce koymuştum ..sendende böle cesur hamleler bekliyos.. Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 arkadaşlar katılın hiçbiriniz ben den korkunç olamassınız haha ben katıliyimde görün lütfen katılın dediğim gibi daha ii tanışmış oluruz hem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 benim sıkıntım yok zaten resmimide daa önce koymuştum ..sendende böle cesur hamleler bekliyos.. görunmuoki resmın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 görunmuoki resmın ben görüyom.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ben görüyom.. valla göremıyom,bıdaha koy ıstersen Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 nasıl katılınıyor bu yarışmaya acep Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 nasıl katılınıyor bu yarışmaya acep katılma koşulları yazıyo ama ciddiye alan yok bari kendi foton yerine şirin bişeler koyalım öle devam edelim kimse fotosunu koymaya niyetli değil zaten ona göre eğlenelim...Kimin fotusu güzelmiş görelim hahahahaha saygılar Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ilgine sevindim inşallah diğer arkadaşlarda ciddiye alır biraz eğleniriz... saygılar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Resim eklemek şart mı Söliim ben en güselleri Sedelina & Gülsün En çirkin Selin ( sölemeye bile gerek yok ) En yakışıklısı da bana kalsın.. Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ya sedelina güzel demek dur onu takıp edeyım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ya sedelina güzel demek dur onu takıp edeyım İstersen hiç uğraşma tavsiye ederim ! sana 5 numara büyük gelir ! dikkat et uyarması benden Bence güzel sevdiğiniz kişi Çirkinse sevmediğiniz kişidir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 nasıl katılınıyor bu yarışmaya acep Ablacım senin yarışmaya katılmana dahi gerek yok çünkü sen çok güzelsin Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bence hepiniz güzelsiniz ama katılan yoooooooooooooookkkkkkkk....kiiiiiiiiiiiiii kendinizi anlatan herangi çizgi kahramanı veya fotoylada katılın ama yeterki katılın saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.