Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 &KATILIMCILAR& 1-Resim:???---ŞART 2-isim:?---ŞART 3--Şehir:?---ŞART 4--Yaş:?---ŞART 5--Hobileri:?-- İSTEĞE BAĞLI 6--Fobileri:?--İSTEĞE BAĞLI 7--Gibi başlıkların cvp' larını yanıtlayarak yollayınız hep beraber birinciyi oylarımızla seçelim... 8--Katılım bittiğinde oyları toplayıp birincileri belirleyelim... 9--Her kişinin 1 oy kullanma hakkı olsun... 10--31 temmuz 2006' tarihine kadar fotolarımızı ekleyelim... 11--10 ağutosa 2006' ya kadarda oylamaları yapalım... 12--11 ağustos 2006' da birincileri açık olarak oyların toplanmasıyla oluşan sonucu MİSS TURKISH-MEDİA.COM FORUM GÜZELLERİ VE YAKIŞIKLILARI başlığı adı altında açıklayayim??? 13--Oylamayıda katılımcı arkadaşın bilgilerini yazarak oyum bunadır diye yapalım... 14--Unutmayınki ilk foto gönderen daima 1 adım önde başlamış olur bence... 15--1 temmuz 2006 tarihinde start verildi... HAYDİ HAYIRLISI inşallah katılırsınız Açıklama:Bu sayfaya sadece foto ve bilgilerinizi verin arkadaşlar... YORUMLARINIZI::: MİSS TURKISH-MEDİA.COM FORUM GÜZELLERİ VE YAKIŞIKLILARI HAKKINDAKİ YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZ BAŞLIĞI ADI ALTINDA YAPABİLİRSİNİZ... ...AYRICA OY KULLANMA GÜNÜ GELİNCE YENİ BİR BAŞLIK AÇICAM OYLARIMIZI ORAYA VERİCEĞİZ... İNŞALLAH CİDDİYE ALIRSINIZ BU KONUYU SAYGILAR Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bu benim... buda göbeğim... memnun oldum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bu benim... buda göbeğim... memnun oldum... anlamıştım zatennn .ay bu çok tatlı ya Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 adrenalin çok yakışıklı çıkmışsın Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Hadiyin fotoları görelim bakalım saygılar Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 nerdesin gozükmiyorrrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 nerdesin gozükmiyorrrrrrrrrrrrrrr göremezsin tabi çünkü ben rezil bir aptalım ama şart olsun düzelticem link ekliycem bende resimde bekleyin çok gerildim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sen aptal değilsin.. Bak bakalım resme çok detaya girmek zor ama anlatabildiğim kadar anlattım.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 edminson kızacaksın ama bunu yapmam lazımdı yani bu resmi yollamam benim diye ve mutlu gururlu ve kral a minnatarım resim eklemeyi öğremndim krala forumdan üç kişiye çiçek veriyoruz sayfasından çiçek yollarım ve tabi bercesteye o da yardımcı oldu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yardım etmek güzelde... Neyse.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yardım etmek güzelde... Neyse.. prenses fiona yı göndermiştim lanet bilgisayar naptın resmime Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bigisayar resmine napacak.. Azimli ol sabret ve hedefine kararlılıkla yürü.. Yoluna çıkan hiç bir engel ve hiç bir zorluk seni bu azminden alıkoymasın.. Elbet başaracaksın ville. Alman harbinde düşman askerine esir düşen asker şöyle der... Beni serbest bırakın.. Buradaki derin anlamı çözdüğün an senin göğe yükseldiğin andır.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bigisayar resmine napacak.. Azimli ol sabret ve hedefine kararlılıkla yürü.. Yoluna çıkan hiç bir engel ve hiç bir zorluk seni bu azminden alıkoymasın.. Elbet başaracaksın ville. Alman harbinde düşman askerine esir düşen asker şöyle der... Beni serbest bırakın.. Buradaki derin anlamı çözdüğün an senin göğe yükseldiğin andır.. gladyatör geldi aklıma zenci ve russel henüz değil repliği henüz değil kral pes etmiycem şu an sadec amerikan özgürlük heykeli eksik o da olsa amerika gururu bu işte Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bir daha denedim olmadı pes yok ama Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yaptım bu sefer oldu herhalde Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bravo dogville başarılarının devamını dilerim şimdi görevin pratik olması açısından foto ile alakalı bir topic açmak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bravo dogville başarılarının devamını dilerim şimdi görevin pratik olması açısından foto ile alakalı bir topic açmak valla başlığın ne olduğu hiç önemli değil politika bölümüdür havadan sudan konulardır öneri eleştiri bölümü birbirimizi tanıyalım ve diğerleri artık sadece resimler olacak ben susuyorum imkansız benim susmam en çok kızılderililer kadar susabilirim opnlarda en çok konuşanlar bence ifadeleriyle berceste şu kafa karışıklığını görüyomusun Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 üzülme dogville.... bu da gelir bu da geçer ee hadi ama resimlerimi çiçeklerimi bekliyorum ben Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 İşte azmin zaferi.. Tebrikelr doqville.. Senin için gecemi gündüzüme katıp kararattığım lambamın loş ışığı altındaki cafeyi polis basarmı korkularının verdiği bir tedirginlikle yardım etme duygusunun karışımı bir psikoloji içerisinde, geçen emeğimi helal eder, benden büyüksen ellerinden küçüksen gözlerinden ikisini ortasıysa anlından öper ve daha nice başarılara imza atmanı dilerim... Saygılar-sevgiler... Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 resimlerin devamı yokmu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.