Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bu kızın başı kel mi Forumun veleti , minnacık bebesi Seninle her ne kadar atışsam, dalga gecsek de birbirimisle cok seviorum seni Sen bu forumun neşesinden birisin.. ( tabi benden sonra ) İyiki tanımışım seni veletim Hayatın sana mutluluk, huzur ve sağlık getirsin.. Herşey gönlünce olsun Ha bi de unutmadan çirkinsin işte çirkiiiiiin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 aha benum bakırköyden koğuş arkadaşum... forumun en güzel sesine sahip kızı onun şarkılarıyla büyüdük dermişiim.... şaka bi yana selin gerçekten büyüğünü küçüğünü bilen sevimli mi sevimli bir kardeşimiz hayatında başarılar diliyorum sana selincim... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 canim cok tatli herkesle uyum icindesin hic alinganligin yok inan cok sevdim senide dilerim cok güzel ve saglikli basarili bir hayatin olur hep sevdiklerinle birlikte sana mutluluk diliyorum ) Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 wayy benimde anı defterim olmuş demek sonunda Bu kızın başı kel mi Forumun veleti , minnacık bebesi Seninle her ne kadar atışsam, dalga gecsek de birbirimisle cok seviorum seni Sen bu forumun neşesinden birisin.. ( tabi benden sonra ) İyiki tanımışım seni veletim Hayatın sana mutluluk, huzur ve sağlık getirsin.. Herşey gönlünce olsun Ha bi de unutmadan çirkinsin işte çirkiiiiiin önceliklee bana anıdefterini açtıgın için çok teşk. bu sitede en sewdigim we en çok didiştiklerimdensin.. birbirimizle aşırı dalga geçiozz.. her ne kadar çirkin olsanda ben seni çok seviom bütün bu dileklerin için kocaman teşekkür aha benum bakırköyden koğuş arkadaşum... forumun en güzel sesine sahip kızı onun şarkılarıyla büyüdük dermişiim.... şaka bi yana selin gerçekten büyüğünü küçüğünü bilen sevimli mi sevimli bir kardeşimiz hayatında başarılar diliyorum sana selincim... abi bende sana katılıyoruum forumun en güsel sesine sahibim douştan kazandıgım bi yetenek çok teşk. herşey için çignenmiş karpus yedigimiz günleri unutmadıım ne günlerdi way bea ama mazide kaldı çünkü artık natali karpus kesmioo canim cok tatli herkesle uyum icindesin hic alinganligin yok inan cok sevdim senide dilerim cok güzel ve saglikli basarili bir hayatin olur hep sevdiklerinle birlikte sana mutluluk diliyorum ) bende seni seftim bacıım bütün o dileklerin için çok teşekkürler.. iyiki tanışmışım dediklerimdensin.. daha ne diyim bilemiyorum...Bunun gibi kompozisyon tipi yazı yazmakta iyi deilimdirdee --sislerii çook sevdigimi unutmayın emii Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Selincim sen çok şeker bir insansın. Sana takılmalarım umarım kalbini kırmıyordur. Çok sevecen bir insansın. Sana üzgün olmak hiç yakışmaz. Hep gül hatta sırıt Seni seviyorum arkadaşım... Çikin şey Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ne yazcam anı olarak.şimdi sevıyom dıye yalan soyleyemem ki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ben hep sana çiğnenmiş karpus keserim merak etme sen Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Selincim sen çok şeker bir insansın. Sana takılmalarım umarım kalbini kırmıyordur. Çok sevecen bir insansın. Sana üzgün olmak hiç yakışmaz. Hep gül hatta sırıt Seni seviyorum arkadaşım... Çikin şey teşk. aysuum bende seni çok seviorum we takılmalarınla kalbimi kırmıyosun merak etme Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ben hep sana çiğnenmiş karpus keserim merak etme sen hep karpus keserim diyosun ama kesmiosuun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gözün doysun obur şey daha az önce yedin Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 işte benimde en çok şikayetçi oldugum konu buu getiriosun karpusu bari çignede getirr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Daha nasıl çiğneyim be suyu cıktı.. Yeter yaw kapayalım şu muhabbeti Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bencede sabah sabah daha kahvaltı bilem etmedim konuştugumuz konuya baak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.