Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Ömürboyu yalnızlık yargılısının buluvermek birden kerem sevdasını canımızın çekirdeğinde üstelik bunca ayrılıktan sonra Soyunup bütün kitaplardan hüzünden, ayrılıklardan aşmak istesek de masal dağlarını tutabilir miyiz yelesini o tanrısal atların Dinlenirken sevginin billur ırmağında güneş kararıyor apansız çatlıyor yüreğimizde yalnızlık tohumu ve gurbet batırıyor dişlerini etimize. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Hoşçakal siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir şimşek çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 savur gökyüzüne dualarını serp toprağa acılarını yabanıl bir ot gibi büyüsün pancerenin altında ayrılıklar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var ? sök tuğlalarını kör bir kuyunun boşalsın ipi sal gitsin haykırışını derinlere, ta derinlere gideceğin yere senden önce varsınlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var? boşalt akrebin zehirini çekinme ihanetten yeğdir acısı iliklerini donduran hançerden arta kalandır bunlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var ? gel bir şarkı söyle şimdi "düşsün koy'a yer yer erisin eski zamanlar" utanma gözyaşların hep senin unutma asla pişman olmayacaktır seni unutanlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 avuçlarıma baktım bişe yok gıı,az önce sigara vardıı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 avuçlarıma baktım bişe yok gıı,az önce sigara vardıı Elde var sıfır gıı... Başka ne olabilirki avuçta var kocaman bir SIFIR... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 evet herzamanki gibi.hayat bana yalan söyledı anneeee.anneeee bana çıkolata alsana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sıfırın sağına 1 rakamı koyarsak ne olur sedoşum? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 işe budur, çek bir adana 1,5 olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne diyoruzzz:bütün genellemeler yanlıştır..hata bu sözde genelleme olduğu için o da yanlıştır Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 genellemeden genellemek lazım o halde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 evütt ne dıyoruzzz: olayları ve insanları değerlendırırken,önyargıya gırmeden,bır yabancı gıbı ıkı hayatı ızlıyoruz ki anlayalım bazı şeylerı..karşımızdakı hayata tarafsızca bakmadan hep kaybederüzzzzzzzzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Allah'ım bu kız kendine geldi foruma hayırlı olsun... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 insan koşar koşar bişeyın peşinden çılgınca.koşma düşersin derler anlamzsın.ama düşünce dizindekı yaranın acısı senı kendıne getırır..çünkü kanın akınca anlarsın ki canın herşeyden değerlüüüüü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sevdiğini çok sev, aşıksan aşkına doy ama en çok kendini sev... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bu bana şeyi çağrıştırıverdüüüü herşeyden ye ama yediğini az yeeeeeeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne diyoruzzz: çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözu kör olsunn şarkı dınlemek yok kural 1:unutmak ıstıyorsan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bak ne dinle biliyonmu unutmak istiyorsan "ismail yk" muhahahaha ********* oldu demi ya? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Şiir ; şiir dediğin nedir be gülüm Ancak anlayana..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Şiir ; şiir dediğin nedir be gülüm Ancak anlayana..... kıs neredesın yaww Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 niye ektin bizi sedoş hanım..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.