Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 gıcık oluyorumm uleyynnnn şrak şırak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 pek bi haşin oldu bu iş karşılıksız olmaz asla kabul edemem çevir bakem sol yanacığını..şşrakkkkkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 benım sol yanağıma vuracak adam daha doğmadı uleyynnnn,ama sağıma vurmuşlardı o ayrı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 adam doğmamış olabilir ama bi kadın doğmuş baksana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bu bana gözlerın doğuyor gecelerıme şarkısını hatırlattı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 efendım,dumur kim acaba kime seslendınız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 dumrul canım bizim deli dumrul.. gelsinde bi gör istedim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 dumrul canım ben deli dumrul.. gelsinde bi gör istedim anam vah vah ne oldu sana Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 anam frozen ne oldu bana anlayamıyorum..yardım et lütfen allah yardım etsin canem ..üzdünde akşam akşam moralimi senin yüzünden alnım kırışıcak .. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 duydumki kahtalı mıçının pek bi fanatik hayranıymışsın sedoşum... Buralısın sevemem Yalvarsan da gelemem Vururlar ikimizi Günahına giremem Yar aman aman aman Burası Adıyaman…. kahtalı mıçı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ooo kahtalı fıçıya bayılırım hatta bıdaha ayılamam da Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Hani sen vardın ya bir zamanlar; Bir çocuk gibi utangaç sen... Bir tek evinin yolunu çizerdi ayakların Başında onurun ,elinde kalbin Bir de ellerimden tutup; Haykırmak istediklerin vardı. Çığlıklara boğulmak istediklerin vardı hatta Gözlerin "Asmalı Konak" lar da kirlenmemişti henüz Henüz gözlerin, gökyüzü gibi eşsiz ve sadeydi Yüreğin vardı buram buram yağmur kokan GÜL' dü yüreğin, gülümdün... Yürürken yollar ardına serptiğin yapraklar Bir gül doğurmuştu çünkü, bizim için... Yarıp göğsümü yarısını sana vermiştim Bir kalkan gibi öylece; zamanla savaşırken... Umutsuzluk çekmesin diye seni karanlığına; Boşluğa dökerdim tüm umutlarımı... Yine de suskun kalırdın çığlıklarıma Çağrılarıma aldırmak istemezdin Korkuyordun çünkü fedakarlıklarımdan Göz yaşlarımın kıyamet çağrısından ürküyordun Yüreğinin çatırdamasından korkuyordun bilirim Çıt! diye hemencecik kırılırdı çünkü kalbin Sitemkar, ufacık bir sözden çıt! diye Öyle masumdun işte sen, öyle çıtkırıldım Beni kırmanı hayal edemiyeceğim sen vardın ya... Küçücük ellerin gözyaşlarıyla dolardı beş vakit Kocaman dileklerin olurdu, tarafsız... Tanımsızdın,ağlatırdın kalıplaşmış bu yüreği Gizesrar dolu bakışlarıyla, Yıldızları düşüren sen vardın ya... Sen vardın ya hani; Yağmuru kucaklayan sen Karlarla uyuyan, kış gecelerine hasret Sürüklemesini bilen karanlığı saçından Bulutları seyrederken dalmasını bilen; Mazinin karanlıkta kalan mutluluğuna... Umut aşılayan sen vardın ya yağmur yağdırıp... O kadar çok sen vardın ki; Seni tanımaya hiç vaktim olmadı... Yaşamasını bilen biriydin; Aç çocukların hayatını... Günleri ağlamaklı biriydin, Kitaplarla boğuk boğuk Biriydin gözleri tedirgin sen... Özce sen vardın yani; Sen olmayan sen... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 kızım önce gulduruyon sonra ne bu şiir kal felan oldum yaniii Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 içimden geldi.. napsak yaranamıyoz zati Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 hah be,dün iletişim eksikliği konusunda frozenle yazıştıktan sonra ,gune kendımı yenılemeyle başlamışdım.yazdığın şiirde cuk oturdu dostum silkele bı kez kendını at ustunde kurumuş kalmışları Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ha şöyle.. sevindim sedoş şu yazışmanıza da bi bakayım,ne yazışmışsınız Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 madem sedoşum kabuk değiştirmeye başlamış yardımcı olmak lazım Gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek Garip bir hisle uyandım bu sabah Ya bugün o günse hayatın son günüyse İçimi korku saldı bu sabah Sevdiyim şeyleri düşündüm Sevdiyim insanları gördüyüm ve görmediyim yerleri Son kez uyandıysam yapamadığım şeyler varsa İçimi korku saldı bu sabah Ya çok yalnızsan Ya da bomboşsam Zaten bıkmışsan Zamanı harcamışsan Sen ben o Herkes aynı hikayede Başı ve sonu aynı gerisi farklı Bir yerden tutunduysak hayata Boşa geçirmemeli bırakmamalı Derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir Gözyaşlarımızın tadı aynı Değişik çok başka gibi gözüken yaşamlar varsada Pişmanklık herkez için acı olmalı Ya çok cahilsem Hiç sevmemişsem Cesur olmamışsan Zamanı harcamışsan Sen ben o Herkes ayı hikayede Başı ve sonu aynı Gerisi farklı Biryerden tutunmuşsak hayata Boşa geçirmemeli bırakmamalı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 daha yeni tanımama rağmen sevdim sedelınayı hani derler ya kanım kaynadı birden diye onun gibş oldu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 daha yeni tanımama rağmen sevdim sedelınayı hani derler ya kanım kaynadı birden diye onun gibi oldu tanıdıkça daha sevceğime inanıyorum .... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 daha yeni tanımama rağmen sevdim sedelınayı hani derler ya kanım kaynadı birden diye onun gibş oldu sağol adaşım Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Zehir zıkkım bir kahve içeceğim İçeceğim ya Korkuyorum! Ayılır da, Seni bulamazsam yanımda! Sarhoşsam deli divane Hasretinden Sebebimsin Yangınlardayım Ayyaşa vurmuşsa yüreğim Sek gecelerimde Kadehimsin Bulutlardayım Toz pembe rüyasındaysam esrarın Örüyorsam karanlıklardan nefesimi Yüreğimsin Yalnızlardayım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Cicim sana da iyi tatiller..bol bol eğlen,dinlen gel..öptüm kocaman Alıntı
Φ emrem Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Cicim sana da iyi tatiller..bol bol eğlen,dinlen gel..öptüm kocaman İYİ DEMİŞ SİNDE TATİLE YALNIZ GİDEMİYORUMKİ.BİLGİLİ_EMREM HOTMAİL.COM KÜÇÜK YAZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.