Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl cumlemizin sedalina natalia el opmeye geleyim mi para vericeksin ama gecen bayram gibi yapma
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Sedelina, ben seni tanismasak da hala sadece okuyarak cok seviyorum.Bayramin mubarek olsun.
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Bayramda pc başında olamayacağım için; şimdiden iyi bayramlar sedoş ablam...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl deluuu geçen gece gelecem dedin gene ektin beni 4 e kadar bekledim film izledin unuttun beni değil mi... neyse gene de ayrım yapmayım bayramın mübarek olsun... iyi bayramlar şekerkız candy
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Sedoşcum o gülen yüzün hiç solmasın , hiç üzülme emi... İyi bayramlar canım ....
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Nice mutlu Bayramlara Sedoşcum o gülen yüzün hiç solmasın , hiç üzülme emi... İyi bayramlar canım .... sağol canım.öpüyorum aysumcum teşek.naty bayramda ankaradaydım
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl tık tık tık ben bıkahve ıcmeye geldım şşşşttt sedelına acsana kapıyı ısıkları sondurerek hıc ses yapmayarak evde yokuz numarası yapma kandıramazsın benı bak bakalım su gozlere hıc kanacak goz varmı
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl tık tık tık ben bıkahve ıcmeye geldım şşşşttt sedelına acsana kapıyı ısıkları sondurerek hıc ses yapmayarak evde yokuz numarası yapma kandıramazsın benı bak bakalım su gozlere hıc kanacak goz varmı imdatt
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kız sedoş kahve yap jöne de bir fincan ver fal bakıcam... falcınız geldi hanımmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl kız sedoş kahve yap jöne de bir fincan ver fal bakıcam... falcınız geldi hanımmmmmmmmmmm şiş sardunyam birde benim falıma baksana
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl sıraya geç... önce sedelina sonra jön... sonra gece yağmuru... sende sıkış oralara...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl sıraya geç... önce sedelina sonra jön... sonra gece yağmuru... sende sıkış oralara... ben anlamam yaaaaaaaaaa tamam neyse ben istemiyorum küsüm bari
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl hane fincanlar??? fincanı görmek lazım bacım... falcı geldi hanııııımmm fala inanma falsız da kalma demiş atalarımız at bir sipali bakayım falına beaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.