Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Ömürboyu yalnızlık yargılısının buluvermek birden kerem sevdasını canımızın çekirdeğinde üstelik bunca ayrılıktan sonra Soyunup bütün kitaplardan hüzünden, ayrılıklardan aşmak istesek de masal dağlarını tutabilir miyiz yelesini o tanrısal atların Dinlenirken sevginin billur ırmağında güneş kararıyor apansız çatlıyor yüreğimizde yalnızlık tohumu ve gurbet batırıyor dişlerini etimize.
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Hoşçakal siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir şimşek çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl savur gökyüzüne dualarını serp toprağa acılarını yabanıl bir ot gibi büyüsün pancerenin altında ayrılıklar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var ? sök tuğlalarını kör bir kuyunun boşalsın ipi sal gitsin haykırışını derinlere, ta derinlere gideceğin yere senden önce varsınlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var? boşalt akrebin zehirini çekinme ihanetten yeğdir acısı iliklerini donduran hançerden arta kalandır bunlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var ? gel bir şarkı söyle şimdi "düşsün koy'a yer yer erisin eski zamanlar" utanma gözyaşların hep senin unutma asla pişman olmayacaktır seni unutanlar bak şimdi şimdi bak avuçlarında ne var?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl avuçlarıma baktım bişe yok gıı,az önce sigara vardıı Elde var sıfır gıı... Başka ne olabilirki avuçta var kocaman bir SIFIR...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl evet herzamanki gibi.hayat bana yalan söyledı anneeee.anneeee bana çıkolata alsana
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ne diyoruzzz:bütün genellemeler yanlıştır..hata bu sözde genelleme olduğu için o da yanlıştır
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl evütt ne dıyoruzzz: olayları ve insanları değerlendırırken,önyargıya gırmeden,bır yabancı gıbı ıkı hayatı ızlıyoruz ki anlayalım bazı şeylerı..karşımızdakı hayata tarafsızca bakmadan hep kaybederüzzzzzzzzz
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl insan koşar koşar bişeyın peşinden çılgınca.koşma düşersin derler anlamzsın.ama düşünce dizindekı yaranın acısı senı kendıne getırır..çünkü kanın akınca anlarsın ki canın herşeyden değerlüüüüü
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl bu bana şeyi çağrıştırıverdüüüü herşeyden ye ama yediğini az yeeeeeeee
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl ne diyoruzzz: çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözu kör olsunn şarkı dınlemek yok kural 1:unutmak ıstıyorsan
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl bak ne dinle biliyonmu unutmak istiyorsan "ismail yk" muhahahaha ********* oldu demi ya?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Şiir ; şiir dediğin nedir be gülüm Ancak anlayana..... kıs neredesın yaww
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.