Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yok arkadaşlar yanılıyorsunuz Sedelina iki ruhlu biri geceleri melek oluyor ama gündüzleri insanlara ne işkenceler yapıyor siz bilmiyonuz Geceleri mi melek oluyor Ben melek halini daha göremedim o zaman .... Cinderella gibi belli bi saatten sora kabağa mı dönüşüyo yani ( kabağa dönüşen başka bişidi ama ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bak Aysum Sedelina çok eserli biri, onun esince coşan bir ruhu var sanırım pek tekin biri değil. O bakıımdan buralarda dikkatli dolaşmak lazım, heran karşımıza çıkabilir. Hadi emanetle Aysumcum, kendine mukayyet ol. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bak Aysum Sedelina çok eserli biri, onun esince coşan bir ruhu var sanırım pek tekin biri değil. O bakıımdan buralarda dikkatli dolaşmak lazım, heran karşımıza çıkabilir. Hadi emanetle Aysumcum, kendine mukayyet ol. Ateşle yaklaşmayın hesabı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben masum kendı halinde bı kızım,ne kabağı ne eseri yaw..ağzım var dilim yok ayoll Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben masum kendı halinde bı kızım,ne kabağı ne eseri yaw..ağzım var dilim yok ayoll Sende kendi halindeysen bilemem artıkın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben masum kendı halinde bı kızım,ne kabağı ne eseri yaw..ağzım var dilim yok ayoll Ben senden daha çok kendi halimdeyim. Kendi eksenim etrafında dönüyorum ayoll... Benide gezegen statüsünden çıkarırlarmı acaba? Plüton'u çıkardılar da. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben senden daha çok kendi halimdeyim. Kendi eksenim etrafında dönüyorum ayoll...Benide gezegen statüsünden çıkarırlarmı acaba? Plüton'u çıkardılar da. sardunyam gezegeni... Kendi halinde olmak bi yerde daha iyi aslında Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben senden daha çok kendi halimdeyim. Kendi eksenim etrafında dönüyorum ayoll... Benide gezegen statüsünden çıkarırlarmı acaba? Plüton'u çıkardılar da. sardunyam gezegeni... Kendi halinde olmak bi yerde daha iyi aslında sardunyam gezegenı mı ayy bu kendını gezegen sanıyor,kıs başını nereye vurmuştun geçen bayıldığında Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sedoş ne çok sevenin farmış böle Bu kalbin bu kadar seveni olması az bile... Duygulu yazılarıma bile espriler patlatabiliyorsun.. Sen neşesin sen yardımseversin sen yüreğiaçıksın. İyiki varsın canım sağol ya,sevılmek güzel bır duygu...hele de böyle içten oluncaaa sen de iyiki varsın canım..yokluğunu hiç hısttemiyom amaaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yokluğunu hiç hısttemiyom amaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 he he ben senı hep unutuyomya,dedım yıne kısdırayımm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 he he ben senı hep unutuyomya,dedım yıne kısdırayımm he tabe öledir Es bakalım es görcez senideee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sardunyam gezegenı mı ayy bu kendını gezegen sanıyor,kıs başını nereye vurmuştun geçen bayıldığında Gezegenim tabi, ne sandın sende kendi ekseninin gezegenisin ayol, içinde milyarlarca galaktik atomik parçacıkların var... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gezegenim tabi, ne sandın sende kendi ekseninin gezegenisin ayol, içinde milyarlarca galaktik atomik parçacıkların var... sen bir gezegensın,etrafında bisürü yıldız var;ama ben senin dunyanım..yalnız bende hayat var... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sen bir gezegensın,etrafında bisürü yıldız var;ama ben senin dunyanım..yalnız bende hayat var... oooo gene felsefe yapmış bizim filozof, hayat üzerinde yaşanan değil, içinde yaşattığındır. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yok gıı,felsefelık halmı kaldı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yok gıı,felsefelık halmı kaldı kıyamam ben sana, sana felsefe yakışıyor canım... Aşkın en faydalı tarafı, insanın derinliğini arttırıyor ve insana felsefe yaptırıyor... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yanlızca bır pırıltıydın içime düştüğğünde vakıtsız anda bılmedığım bır neden benı alıp göturduğunde o yerlere kelebek budalılığından başka yaşanan varmı o yerde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 fare ilacı nerde gıııı aklım başıma geldı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Köprüye baktım yapan yapmış Geçemedim altından üstünden Mevzuya baktım ince kalmış Hadi dolana dolana başa döndüm mü ben Anlıyor musun bi tanem İçimden geldi denendim Hem aşkta hem işte bu yarışta Korkarım yine ben elendim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Köprüye baktım yapan yapmış Geçemedim altından üstünden Mevzuya baktım ince kalmış Hadi dolana dolana başa döndüm mü ben Anlıyor musun bi tanem İçimden geldi denendim Hem aşkta hem işte bu yarışta Korkarım yine ben elendim ya köpruden mı atcazzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya köpruden mı atcazzz Evet... En yakın köprüden... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya köpruden gelın geçıyorya hep,ya ustune düşerse ya gelının saç bağı düşerse ya o vazgeçerse ya ordunun derelerı akarsa ya sevdiğini dunyalara bıldırse babanımı öldurmuş olur ya saçları lüle ıse Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ya köpruden gelın geçıyorya hep,ya ustune düşerse ya gelının saç bağı düşerse ya o vazgeçerse ya ordunun derelerı akarsa ya sevdiğini dunyalara bıldırse babanımı öldurmuş olur ya saçları lüle ıse tamam anladım sedelinam, Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bu isyan bayrağımı sana açıyorumm...duygu emparyalızmıne,sömurdüğün duygularıma.. hayır hayır..özgur kölen olmayacağım..aklın yolu bır ise bu yol sana çıkmayacak..simulasyonların sadece bana kalan senden varolan benliğin değil.. kahrolsun aşk sömurusu,yaşasın özgurlukkkk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.