Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2014 11 yıl Admin Kardeşim İçin - Out of the Furnace (2013) Bir ülkedeki yaşam kalitesi heryerde aynı değildir. İzmir'de Karşıyakayla daha kenar semtlerdeki yaşam kalitesi çok farklıdır. Bu filmde Amerika'da farklı yerlerdeki yaşam şartlarına odaklanmış bir film diyebiliriz. Ben çok zevk almasamda Woody Harrelson ve Christian Bale ne kadar değişik rollerde oynayabileceklerini görmek açısında çok güzel oldu diyebilirim. İki kardeşin öyküsü, Rodney asker ve ara ara Irak'a gönderiliyor ve çok kızgın bir yapıya sahip. Russell ise iyi olmaya çalışan ve yaşamı sonuna kadar doğru algılayan bir yapıda. Rodney at yarışları nedeniyle kaybettiği paraları dövüş yaparak ödemeye çalışıyor tabiki mafyanın eline düşmesiyle olaylara değişik bir yöne yönleniyor. Bu tür filmlerden hoşalananlar için güzel bir film diyebilirim ama konusu beni pek sarmadı diyeceğim... Pardon birşeyi çok beğendim film güzel çekilmiş. Yani sinematografi çok güzel... Oyuncular: Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Sam Shepard, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe .Yönetmen: Scott Cooper Working-class siblings Russell and Rodney Baze are desperate to flee the Rust Belt and find better lives. But when a twist of fate lands Russell in jail, Rodney gets mixed up with a crime syndicate -- and their brotherly bond is soon put to the test. Cast: Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Sam Shepard, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Willem Dafoe .Director: Scott Cooper
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.