Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

windows xp professional işletim sistemi, dial-up modem ve ttnet (145) ile internete bağlanıyor iken 3 gün önce her bağlantıdan sonra 145 olan bağlantı numarasının kendi kendine değiştiğini ve uluslararası bir numaraya yönlendiğini farketttim. Yeni dialer bağlantısı yok virüs veya script ne ise bir türlü bulamıyorum (norton antivirüs 2003 kullanıyorum)

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Olmadı kardes dial up ile crack,download ettigin var ise crack sayfaları direk olarak seks portalları olan uluslararası cevrime yönelir.Yada bunula ilgili icerigi olan siteler,mp3 siteleri.

Norton 2003 ilginç ama devre dısıdır mutlaka bence McAfee 9.0 professional edition kullan birde microsoft un kendi sayfasında kendi programı var free download et.onu kur.mcafee yide kur ha birde deep freez kur o trojan vs. lerden korur bilgisayarını

Gönderi tarihi:

Virüs programları hikaye..

Deep freeze yada buna benzer bir program kullanın kafanızı takmayın..

Keyfinize bakın..

Aç kapa bitti...

Saygılar..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

nortonu deiş hiç beyenmedim zaten

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.