Φ berceste Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 BENİM SEVEREK İZLEDİĞİM VE HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMADIĞIM BİR DİZİ... İZLEYEN ARKADAŞLAR VAR MI? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 samanyolu tv,de oynuyor degilmi bu dizi? eyer oysa denk geldimi bakiyorum ama tamamen takip etmedim diziyi Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Evet stv'de... Derin devleti anlatan bir film... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 berceset işte yalnızca ikiniz izliyorsunuz Alıntı
Φ --doğan-- Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bercesetişte yalnızca ikiniz izliyorsunuz sen öyle san ben ve benim karşılaştığım birçok insan bu diziyi izledive gerçekten süper anlatmış derinleriii Alıntı
Φ --doğan-- Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 BENİM SEVEREK İZLEDİĞİM VE HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMADIĞIM BİR DİZİ... İZLEYEN ARKADAŞLAR VAR MI? evet arkadaş ben imkanım oldukça izledim seni bu seçiminden dolayı kutluyorum keşke tekrarını verselerde kaçırdıklarımı izlesem stvdeki yağmurdan sonrayı izliyo musun?????????? onu kesinlikkkkkle tavsiye ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.