Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 mineu en sonunda bea allah kolaylık versin o bahtı kara adama tebrikler.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 kime göndersem kime göndersem forumdaki hemcinslerime göndereyim Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Forumdan 1 Kişiye vede o kişinin sevdiği insana Bu sessiz geceyi biraz oLsun canlandıran Sardunya arkadaşımıza ve Sevdiğine Resimdeki kişi Şahsım olmakLa beraber ÜnLü Moskowa Lady ParKı LaLeri bide tüm cımbomLuLara göndereyim sevinsin garibanlar nede olsa Şampiyon oldular:P Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Mine mutluluklar diliyorum Teşekkür ederim gülsüncüm... darısı bütün sevenlerin başına MİNEU çiçeğim ALLAH tamamına erdirsin mutluluk hiç sizi bırakmasın inşaallah Amin focalcim saolasın, anneni daha fazla üzme artık darısı başına mineu en sonunda bea allah kolaylık versin o bahtı kara adama tebrikler.... golgim benim teşekkür ederim ... valla kardeş o bahtı kara adam halinden çok memnun darısı senin başına Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 aman bee ne 3 kişiyle sınırlı kalcam,bütün herkese benden çiçek Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Senaristim,yönetmenim bitanem Geceme.. Bitanecik Mineme.. Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Çok tşk ederim ablacım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Amin focalcim saolasın, anneni daha fazla üzme artık darısı başına amin çiçeğim biraz daha bekleyebilir annem Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... teşekkür ederim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 teşekkür ederim ece aplacımm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 kriptexcimm çok teşekkür ederim unutmadığın için beni benimde tüm çiceklerim senin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Bitanecik Mineme.. teşekkür edrim ablacım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 golgim benim teşekkür ederim ... valla kardeş o bahtı kara adam halinden çok memnun darısı senin başına yok ben almiyim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 yok ben almiyim aman kızlarda ölüyodu senin için sanki golgiyle evleniyim die Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... çok teşekkür ediyorum ece,herşey gönlünce olsun canım benim Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ben zate kendim bir çiçeğim :clover hepsini kendime veriyom bütün kadınlar çiçektir Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya gülsün e O na Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sedelinaya, paulaya, çok teşekkür ederim canımın içi yağmura, nataliaya ve O na Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen.. çooook teşkr ederim ece ablacım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen.. çooook teşkr ederim ece ablacım çok teşekkür ederim aysumcumm benimde çiceklerim sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya gülsün e O na tşk ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 O kim ya!bende çiçek vericem O'na.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya ( teşekkürler yumote ) gülsün e O na ( O kim ) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 o kendini biliyor evet Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 üzdüğümü sandığım birine sen benim için değerlisin unutma............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.