Φ focal Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 aldım kabul ettim teşekkür ederim, bu arada yeni avatarında çok güzel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 kime göndersem ki herkese gönderdim saymana adrenaline mineu ya femalexe ilbeye erbaya başka kim vardı yav azizile meydüne cerenimoo ya karçiçeğime kendime hale jale bütün mahalleye inŞallah unuttuğum olmamıştır allah rızası için biri bana buraya nası resim ekleyeceğimi anlatsın yavvv [/quote teşekkürler angel bunlarda senin nacizane ayrıca kendini özlettirenlere gelsin çiçeklerim Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 karçiçeğim e yeni avatarı harika mineu ya made in e angel a Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 saolasın femalexim benim şimdide bütün foruma gönderiyorum çiçeklerimi, şimdiden herkesin SEVGİLİLER GÜNÜ kutlu olsun canlarım... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 HERKESE TEKRAR MERHABA. 3 HAFTALIK BIR ARADAN SONRA YENIDEN BURDAYIM CICEKLERIM TANIDIGIM,TANIMADIGIM TUM FORUMDASLARIMA... ISIMLERINI SOYLEYEMEDIKLERIM KUSURA BAKMAYIN AMA BILIYORSUNUZ KENDINIZI... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Saol kankam! Hoşgeldin! neredeydin özlettin ya kendini! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 ooo mizoşum oj geldin özlettin gendini beeaa.........çiçekleri aldım kabul ettim...sağolasın.... bu arada bütün media ailesinin sewgililer günü kutlu olsun........ sewgilimiz yok ama en azından sizin gününüzü kutlayam...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 saol bacım inşallah Allah gönlüne göre verir... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 beni duyuyorsa kralxe gitsin üstad özlettiriyon.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 golgiye gitsin acayip bir pot kırdım umarım affeder.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 herkesin sevgililer günü kutlu olsunn sevgilim yok die üzülmeyin bütün çiçekler sevgilisi olan olmayan herkese mineu ve femalex ikinize de teşekkür ederim ayrıcana Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 bize göre uzun bi aradan sonra tekrar aramıza dönen mizyal kardeşime çiçeklerimmm... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 benim çiçeklerim sevgililer gününü yalnız geçirenlere gelsin Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 biri mine'ye cevap versin..ben de bilmiyorum nasıl resim koyuyorsunuz Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 tüm papatyaları kabul edebilirim ve mizyal e cerenimoo ya bi de golgi ye çiçek gönderiorum Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 KANKAM, ENİŞTEM, MEYDUNUM....................................... VE ADINI SAYAMADIGIM HERKESE COK TESEKKURLER BENDE SIZLERI COK OZLEDIM AMA NASIPSE YINE BURALARDAYIM DAHA COK BERABERIZ ARTIK Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 saol kankam hoş geldin! :clover: Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 artık gülmesi için bu güller mineuya başka yapabileceğimiz bir şey var mı bilmiyorum Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 golgiye gitsin acayip bir pot kırdım umarım affeder.. o kadar büyütmene gerek yok ama çiçekleri geri vermem tüm papatyaları kabul edebilirim ve mizyal e cerenimoo ya bi de golgi ye çiçek gönderiorum teşkürler mümkünse dikensizlerinden Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 mizoşum senin kadar gözel papatyalar için sağol......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 bütün çiçeklerim bana yardımcı olmaya çalıştıkları için, yalnızlığımı paylaştıkları için gece kuşuma, armana, shatine ve angelıma gelsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 bütün çiçeklerim bana yardımcı olmaya çalıştıkları için, yalnızlığımı paylaştıkları için gece kuşuma, armana, shatine ve angelıma gelsin tşk ederim MINEU Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.