Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 ama bunlar cok guzelll.... Ben de isterimmm.. sanada gelsin o zaman! ama ablam kızmaz inşAllah Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 gelsin be aplam herkese gelsin ne kızcam...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 sana özeldi o bakımdan ama bi yerleri şişmesin dedim kimsenin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 bu çiçek yüreği sewgi dolu olan herkese gelsin.... sana özeldi o bakımdan ama bi yerleri şişmesin dedim kimsenin böcüğüm benim senin sewgi dolu yüreğin yeterli...çiçeğe ne gerek var...... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 dostluğu, sevmeyi, özlemeyi bilenlere ve forum'a Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 teşekkürler focal...... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 ben bütün rakıcı arkadaşlarıma anason armağan ediyoruumm resmini bulamadım kafa iyi resmi ekleyemedimmm Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Karçiçeğime Made in Turkeyime Golgime Kralx e İlbeye Aziziltürkoya Mystic Rivere Cevizime Mara Bulgeye Johnywalkere Mizyala Aşkmiracleye Şirine Seblaya Nefertitiye Nataliaya BlackWhite Mineum Vakana Sayman ve daha şu anda hatırlayamadığım tüm yeni arkadaşlara samimi çiçeklerim gelsin naçizane.. evallah .... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ben hepinize çiçek gönderiyorum kabul buyurursanız nedeni ise sizleri sevdim beeeeee...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 sadece yenilere.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 evet made ye katılıyorum forumun yenilerine... ama ben diğer arkadaşlarımada es gecemiyeceğim ... hadi herkese gelsin madem. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 bu çiçeklerde eskilere gelsin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 doğru yoldan ayrılmayanlara bu çiçekler Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 gurura yenilmeyen aşklara...aşıklara gelsin... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ben şimdi yenimiyim? eskimiyim? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gel şöle yamacıma anlatayım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ben şimdi yenimiyim? eskimiyim? wala yaş itibariyle ankette yazdığın doğruysa benden de eskisin..sana gelsin bi çiçek..... Gel şöle yamacıma anlatayım baaaabaa deli maynak seninle bu konuyu sonra görüşecez........bakıyorumda sende zır zır oluyon.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 wala yaş itibariyle ankette yazdığın doğruysa benden de eskisin..sana gelsin bi çiçek..... hani? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 buda pek bi aç gözlü çıktı beeeee..... aha burda sayman..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ya bu mimikk varya onu görünce dayanamıyom....şşookk şeker yerim seni.......kızarmış nanaklar....aayy aayyyy utanma beeaa azcuk arsız ol.....çiçekleride ulu orda yerde koma çalınmasın suya koy solmasın hem..kaç para onlar... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Apla bende çiçek istiom! bak arsız oldum al bu sana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.