Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Arkadaşlar sağolun var olun.. Bütün çiçekler size.. Sanırım acı ve sevgi nefrete dönüşmeye başladı.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 gerçi ben bi tahminde bulunabilirim ama şimdilik kalsın bana düşmez..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ya benim espiri anlayisim ironiden gecio, ama bunu az evvel anlamayan arkadasima gelsin bugün ki ciceem... Digerlri Sedat´a ve sevdigi kiza.. ikinizde üzülmeyin emi Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 çiçekler nerde hani ? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 hayali çiçek ihracatına başladın dimi sen Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 lem caktirma dedik yaaa ha hayali ha sanal ne farki var, yeterki gnülden olsun.. alla alla Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 çok farkı var ala, sanaldan para transferi yapınca paranı alıon ama hayalı yapınca ............. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 cicekten bahsedioduk azizil.. yani ne sanali, ne hayali kokulmaz dokunulmaz... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ya boşver çiçek karınmı doyuruo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ne bilim, hic yemedim al iste, bu gece rahat uyuyasin die Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 bunlarda sana gece forumunda rahat dolaşın diye! Yakana tak herkes tanır hörmet gösterir sana Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Forumumda beni tanıyan benim yokluğumda beni savunan vede benim iyileşmem için yüreğinden bi an için rabbime dua eden bütün arkadaşlarıma Dünyanınen güzel çiçeklerinden olan kırmızı karanfiilermi yüreğimin en derin yerinden gönderiyorumm beni seven herkezee Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 iyilestigine sevindim... hos geldin... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 üsülerek diyem o kişi benim...... salla be kral değmiyor.......bide ben anlasam..... kara murat benim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 kara murat benim çekilin uleeyynnn......kötü adam geldi.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Dilem Bahar icimdekideniz ve tap taze yeni üyemiz CarpeDiem (senide bütün kizlar toplandik topicimze bekleriz bir gün ) bu gece ciceklerim size... sizinle gece vardiyasi yapmak güzeldi ii geceler kizlar, ben var yarin calismak Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 zaten kendim çiçeğem janem ama genemde alam kim vermiş bacım vermiş almazmıyam bende sana yasemen verem güller dökem yollarına dur bide türkü çığıram asli gurbet harap eddin köyümü bah elimde kulagımda söylüyom he ona göre Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 yurek yangınlarını dındırmek ısteyenlere... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 yeni uyemıze hosgeldiinn Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 artık isim sıgdıramaz oldum çiçek vereceklerim kendilerini biliyorlar zaten.. bu arada rulet foruma tekrar gelmene sevindim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.