Φ mizyal Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) tüm foruma acının ne oldugunu bılenlere ama hıçbir zaman anlamayanlara bana yalnızlığıma Tarih: 3 Ocak , 2006 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 tüm foruma acının ne oldugunu bılenlere ama hıçbir zaman anlamayanlara hah bak bu benim işte onun üçün çiçeeiii ben alam.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 bayramda geliyo.....niye üç kişiye...herkese çiçek....ama birine kaktüs var.....birazdan.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 meydünüm bu sana.. sağolasın canımcım mizoşum sen nerden buluyon bu gözel çiçekleri yaaaaaffff...... benim çiçek pek gözel değil ama ne yapam buda benden sana gelsin... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 bende bılmıyorum denk gelıyor nette bende ufak ayrıntıları kacırmıyorum o kadar... halden anlayanlara Eniştem sen varya aynı anda yanii... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sanba layık çiçek bulamadım mizyal kusura bakma... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 ciceklerim bugün .... Dilem Bahar a, cok matrak ve eglenceli oldugu ve beni hep güldürdügü icin... Sayman22 sohbeti beni sardigi icin.... (Bu geceki forumdasliginiz icin tesekkürler, gercekten cok eglenceli, ve düsündürücüydü yerine göre ve cok ii geldi.... ) ve SanTo ya.. uslubu ve efendiligi icin ve fkirlerini, görüslerini paylastigim icin..... Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Saat Gece 3 e geliyo. Bu saate forumda olan bütün arkadaşlara benden çiçekkkk.. alıp gitmiyorsunuz, Çiçek pasajında birer bira... içip gitmiyorsunuz, Bon Jovi'den bir şarkı.. dinleyip gitmiyorsunuz, Kıyak birde boğaz gezisi.. E hadi geç oldu artık yatın . Yeter bu kadar SaNTo... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Saat Gece 3 e geliyo. Bu saate forumda olan bütün arkadaşlara benden çiçekkkk.. alıp gitmiyorsunuz, Çiçek pasajında birer bira... içip gitmiyorsunuz, Bon Jovi'den bir şarkı.. dinleyip gitmiyorsunuz, Kıyak birde boğaz gezisi.. E hadi geç oldu artık yatın . Yeter bu kadar SaNTo... oooh kebap,geceler bitmesin derim Sayman22:rica ederim efem, ne demek... Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Sevgili alaTurka, Istanbul geceleri SaNTo ile yaşanır takıl bana.. çiçeklerde benden, şarap evleride, Latin müzikli barlarda.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 banane yaaaa geceleri takılamıyorz diye neler kaçırmışız neler.bende bira isterim Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 yuregınden, uzak ufuklara umut kuşları uçuran forumdaşlara... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 çiçekler kankama,gevezeye,üstada,fenerbahçeli kardeşime,ainariele..... devamı yarın.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 çiçekler kankama,gevezeye,üstada,fenerbahçeli kardeşime,ainariele..... devamı yarın.... benden üstad diye bahsetmene gerek yok canım....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 bu çiçekler golgi kardeşime.çiçekler için teşekkürler Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekler içinde yaşayın daim. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 teşekkur ederım bunlarda sana Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 çok güzel çiçek yenimi çıktı bunlar tripod kanka ne ettin ya? Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 ne yapmısım kankam çiçek bak buda sana Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 görmüyonmu ya verdiğin link kırılmış yerine tripod sitesinin amblemi çıkıo! Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 bı oncekı sayfada kaldı o bakam bı bende... ama yapacak bır seyım yok artıkın duzeltemem yaneee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.