Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bura çiçek bahçesine döndü be ;)

haklısın ama ben çok çiçek aldım bu topicte izin verirsen bende vermek istiyorum :unsure:

Gönderi tarihi:

kusadali_emix buket.gif

karçiçeği_m buket.gif

EmiLY_pandora buket.gif

çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buket.gifbuket.gifbuket.gif

buda geriye kalanlar için

C-flashkazma_b.jpg

Gönderi tarihi:

kusadali_emix buket.gif

karçiçeği_m buket.gif

EmiLY_pandora buket.gif

çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buket.gifbuket.gifbuket.gif

C-flashkazma_b.jpg

Evet arkadaş iyi kalpli insanları çok seviyo, baksanıza diğer insanlar verdiği hediyeye!

Bir kaç alıntı yapıcam şimdi!

Tııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve naş naş buharlaş :P:stuart::D

Gönderi tarihi:

ben admin hariç hiçbir erkeğe çicek vermemiştim şimdi böcükx e veriyorum bir çicek çok şeker şey :clover:

Gönderi tarihi:

kusadali_emix buket.gif

karçiçeği_m buket.gif

EmiLY_pandora buket.gif

C-flashkazma_b.jpg

teşekkür ederim yalnız kardeş ama burdaki herkes bence çiçeği hakediyor..... :clover:

Gönderi tarihi:

C-flashkazma_b.jpg

bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ :angry:

böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm...... -_-:P

Gönderi tarihi:

C-flashkazma_b.jpg

bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ :angry:

böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm...... -_-:P

dostum yazımı birkez daha oku o kazmanın sadece kötülere ait olduğunu demek istediğimi anlayacağına eminim

aziziliturco kapıda harbi güzel kapıymış haa :)

Gönderi tarihi:

pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin

p10.jpg

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

B)

rulet4sp.jpg

çok güzeldi :)

şevval teşekkür ederim bir kere doğum günleirnden biriydi gül ararken pc ye spywere bulaştırdım o günden bu güne bakmıyorum çiçek sitelerine

dünyanın bütün papatyaları senin olsun içli köftelerde benim bu saattede çok güzel oluyor yaw :P

Tarih: Düzenleyen: MohiCaN

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.