Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Bura çiçek bahçesine döndü be haklısın ama ben çok çiçek aldım bu topicte izin verirsen bende vermek istiyorum Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Ne haddime ya, o bol bol çiçek verenlerden biri benim! İnsanların çiçek vermesine karışamamki! Buyur sayfa senin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ŞEVVALİM BU ÇİÇEKTE SANA GELSİN. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için Evet arkadaş iyi kalpli insanları çok seviyo, baksanıza diğer insanlar verdiği hediyeye! Bir kaç alıntı yapıcam şimdi! Tııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve naş naş buharlaş Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ben admin hariç hiçbir erkeğe çicek vermemiştim şimdi böcükx e veriyorum bir çicek çok şeker şey Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 böcükx kim be mohi ? Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 böcükx kim be mohi ? sen Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Ulen böcüktük şimdi bide yanımıza X geldi ne iş ya anlamadım gitti X ne anlama gelio hadi böcügü anladık diyelim! Ben bir aşk böcüğüyüm tamam Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için teşekkür ederim yalnız kardeş ama burdaki herkes bence çiçeği hakediyor..... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 teşekkür ederim yalnız kardeş ama burdaki herkes bence çiçeği hakediyor..... işte bak iyi kalpli ve mütevazi kişiliğinle gene yaptın yapacağını ama herkes haketmiyor bunuda herkes biliyor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 buda geriye kalanlar için bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Abi kapı bu tarafta bak Zuahahah Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 buda geriye kalanlar için bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm...... dostum yazımı birkez daha oku o kazmanın sadece kötülere ait olduğunu demek istediğimi anlayacağına eminim aziziliturco kapıda harbi güzel kapıymış haa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 baba sende basıp üç isim vermişsin......sonrada iyi insanlarda var demiş basmış buda geriye kalanlara biz ne bilelim hangi sınıfa giriyoruz.....alla allla cıx cıx..... böcüğüm kapı süper yaaaa......bayıldım.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 aga çiçekleri abarttınız ya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 aga çiçekleri abarttınız ya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Grogi bu sana! grogi ne yaa allah canını almaya emi......koptum valla...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 pardon gorgicim ya yanlışlık grogi yazmışım! Affet beni Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Grogi bu sana! hee resmin güzelmiş o yüzden bu kadar çok yazıyon konuşamamaktan herhalde ... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Rulet bugün kayınbabyı ikna tmiş çiçekler ona olsun Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) çok güzeldi şevval teşekkür ederim bir kere doğum günleirnden biriydi gül ararken pc ye spywere bulaştırdım o günden bu güne bakmıyorum çiçek sitelerine dünyanın bütün papatyaları senin olsun içli köftelerde benim bu saattede çok güzel oluyor yaw Tarih: 8 Aralık , 2005 Düzenleyen: MohiCaN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.