Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 kardelen kerçiçiğine gelsin... buda karçiçeğiymiş....... : valla anca taziye için yapılmış bi çelenk kalmış elimde kırlangıç kabul edersen alş senin olsun......bi daha kırılma bana.... rulet için siyah çelenk hazırlatıyorum....... :devil CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR BENİ İHYA ETTİN.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 daha çoook gün görürsün......gününü gösteririm sana..... senimi yiycem mideme tokunuyon yaa.artık yemeyycem seni....... midesine otururum ben adamın yiyemezsin Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 yeahhh Golgı bırlıkden kuvvet dogar Düşmanımız bir nede olsa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 yeahhh Golgı bırlıkden kuvvet dogar Düşmanımız bir nede olsa ehehe yok onu yenmek için 5-10 kişi falan dalmamız lazım Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 harbımı okadar buyuk culselımı bu ya Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 harbımı okadar buyuk culselımı bu ya yok yaratıktır kendisi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Bu haftaki çiçekler.. Golgi, mizyal, rulet, azizil ve ilbey'e.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 bugünki çiçeğim......kendime olsun.... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 vazo`ya koy kurumasin (suyla beraber) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 midesine otururum ben adamın yiyemezsin yeahhh Golgı bırlıkden kuvvet dogar Düşmanımız bir nede olsa düşman mı ben mi..... ehehe yok onu yenmek için 5-10 kişi falan dalmamız lazım dalış ekibi dikkat etsin....boğulmasın...yaneee harbımı okadar buyuk culselımı bu ya yaaaa kocaman... yok yaratıktır kendisi senden yaratık olmayam öyleyimdir..... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 bugünki ciceklerim: Karcicegi -----> üzülmesin diye Meydün -----> bu kadar cok alinti birden yazdi diye, ve davetime gelmesi icin (börek ) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 bu çiçek ince düşüncesinden dolayı muhammed kardeşime gelsin........bürek yemeye geliyyomm.... buda böcüğüme gelsin.... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 AKIN arkadaşima gelsin... LAlaLa arkadaşima gelsin... MAdein Turkey arkadaşima gelsin... Buda Forumda Yüreğinde Sewgi kıpırtısı oLan herkese geLsin.. Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Kankam tayfuna gelsın:d görmuycek ama yınede gelsınbe nede olsa beLeş bu çiçekler . Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 AKIN arkadaşima gelsin... LAlaLa arkadaşima gelsin... MAdein Turkey arkadaşima gelsin... Buda Forumda Yüreğinde Sewgi kıpırtısı oLan herkese geLsin.. çok teşekkür ederim...... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 bugün cicekler fenerbahce`lilere gelsin, gecmis olsun. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 bugün cicekler fenerbahce`lilere gelsin, gecmis olsun. sağol canım kardeşim...yenildik emme kalbimizde her zaman bir numaradır......EN BÜYÜK FENERBAHÇE..... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 sana özel cicek var janem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 bugün cicekler fenerbahce`lilere gelsin, gecmis olsun. el vurup yaramı incitme tabip......... canımız sağolsun kardeş çiçek için sağolasın..... : flowers: PSV ye gelsin bunlarda..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 şevvalime gelsin.........bu çiçek Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 made beni mahvettin bugüne kadar aldığım en güzel çiçeklerden biri olarak kabul ediyorum çooook teşekürlerrr iade i ziyaretimi bekle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 made beni mahvettin bugüne kadar aldığım en güzel çiçeklerden biri olarak kabul ediyorum çooook teşekürlerrr iade i ziyaretimi bekle ne dimek kurban olduğum sana gül bahçeleri feda olsun..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Benim ciceklerim birikti kac gündür, bu yüzden bugün ciceklerimi dagitasim var.... Askmiracle, Sebla, Eren, Berceste, Kralx, Icimdeki deniz, Marabulge, nefertitii Mysticriver, Sevval, Tarayici, Mizyal, Piraye, Jhony, Azizilturco, Muhammed1985 made in turkey, golgi, karcicegim, asterix, mohican, Bozan, lalalaa, deleterious Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.