Φ ruLet Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 ya ben deger bılmıyorum yanı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 ya ben deger bılmıyorum yanı bilmiyon yane... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Bu haftaki çiçeklermin tümü ADMİN'e....... Yağcılık değil, kendisi bilir... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 ben yıne eksık k aldım Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Rulet ben sana çiçek vereyim bari ya ! eheuheheh :D Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 yok canım ben almıyım hediye geri çevrilmez al sen otur Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 kardeşim zorla çiçek istenmezki! ilk girdiğimde bana da kimse çiçek vermiyodu! Ama zamanla oluyo işte! sabret! Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 bu işer böyle diyorsun Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 bir cm sever olarak rulete çiçeğini ben vereyim... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 onlar kendılerını bılıyorlar;; Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 onlar kendılerını bılıyorlar;; ya çok teşekkür ederim jenem mizyalim..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 guzelım tum cıcekler sana zatııı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 vazonun içindekiler ilaç mı.......yoksa şeker mi... boyalı taşlara bayılırım..ben vazonun içindekileri alıyorum..çiçekler arkadaşlara gelsin..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Geçmiş olsun ruletcim! Bak bu çiçekler benden sana! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Geçmiş olsun ruletcim! Bak bu çiçekler benden sana! bu gözelim çiçekler rulete verilir mi......verme ya du ondan önce ben çalam bu çiçekleri... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 kalbimde herkese yetecek kadar çiçek var ... unuturum belki bi kaç kişiyi o yüzden onlar gelsin buyursunlar bahce sizin istediginiz gönül çiçegini alın .. saygılar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 kalbimde herkese yetecek kadar çiçek var ... unuturum belki bi kaç kişiyi o yüzden onlar gelsin buyursunlar bahce sizin istediginiz gönül çiçegini alın .. saygılar herkesten önce davranıp bahçeye dalarsam..bütün çiçekleri yolar satarım.....oleeeyyy... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ya made senınalacagın olsunkalbımı cok kırdın be yazık lem bıraz akıllı uslu ol be yasından utun pos bıyık:D kendıne geL geLemıossan bı tel ac kuzenım getırsın senı kendıne azızden sonra sıra sende D: Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ya made senınalacagın olsunkalbımı cok kırdın be yazık lem bıraz akıllı uslu ol be yasından utun pos bıyık:D kendıne geL geLemıossan bı tel ac kuzenım getırsın senı kendıne azızden sonra sıra sende D: kuzenini yalnız yollama sende gel....ben yapacağımı biliyorum.......... kırdım kalbini haaa.beter ol sen benim verdiğim çiçeği kabul etmezsen bole olur..... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 senin çiçekleri koporacagını tahmin etmiştim zaten .. söylemiştim herkes için bi çiçek var diye bitiremezsin çiçeklerimi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Arkadaşlar hepiniz bir çiçek kadar güzelsiniz ve bir çiçek kadar sevgi saçıyorsunuz... Bütün çiçekler sizlere.... Birde şu kavgalarımız olmasa.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 ne yapalım kralx tadı tuzu oluyor hayatın tabi kırmamak şartıyla ama made sanki hiç çiçek görmemiş hemen alıyor hepsini acaba gençliğinde çiçeklerle ilgili bi sorun mu yaşamıştır....:=)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.