Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. teşekkür ederimarkadaşım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Teşekkür ederim adaş Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 redbalck , senin için şeker.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 redbalck , senin için şeker.. ayyyy canım İlyadam nasıl mutlu ettin beniiii.... çok sağol,çok teşekkür ederim. bugün bütün çiçeklerim senin olsun kabul edersen tabiiii Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 biri de bana sadece ban şöyle kocaman bi çiçek verse nolur sanki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 birisi çiçek mi istedi ne.... Sadece AÇA için.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 :flowers: :flowers: :flowers: :clover: :clover: :clover: sadece kendime kimseye yok :ermm: banane Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 :flowers: :flowers: :flowers: :clover: :clover: :clover: sadece kendime kimseye yok :ermm: banane bencil seni.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 sanane kısım aaaaaaaaaaaa hem ben verceğim kişiyi bilirim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 sanane kısım aaaaaaaaaaaa hem ben verceğim kişiyi bilirim ben de biliyorum ne şimdi hava mı atıyon.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 evt ole de denebilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 biri de bana sadece ban şöyle kocaman bi çiçek verse nolur sanki Bakma öyle,sadece sana işte.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ayyyy canım İlyadam nasıl mutlu ettin beniiii.... çok sağol,çok teşekkür ederim. bugün bütün çiçeklerim senin olsun kabul edersen tabiiii ederim tabi ki , etmem mi teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 AÇA' YA...Bu büyüklük yeterli mi canım?) Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bana hiç çiçek gönderen olmamış ....çiçeklerden biri kendime diğer ikisinide almak isteyene Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 o zaman Suyum aldım bi tane... teşekkürler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sadecee 'KRALX' e... Teşekkürler mine.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 birisi çiçek mi istedi ne.... Sadece AÇA için.... bana hiç çiçek gönderen olmamış ....çiçeklerden biri kendime diğer ikisinide almak isteyene :clover: bende aldım çiçeklerden Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 heyyy qanqaaa aça görmesinn sakınn çiçeklerinee el uzattığınıı... tırmalarrr haa ona göree Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bi sevenimiz yok ki çiçek göndersin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bi sevenimiz yok ki çiçek göndersin içimden geldi çiçeklerim senin için olsun. kabul edersen tabiki..... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Tsk ederim de ben isteyip, gönderdikten sora bi anlamı kalmıo Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 üsttekine almazsa bi üsttekine o da almassa bi üsttekine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.