Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... Ayıyımı veriyosun çiçeklerimi.. Çiçekleri veryosan alabilirim, ayı kalsın.. Gerçi topic ayı verme topici değilki neden versin dimi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Biz ne bilelim kimleri özledin..Alayımmı..? al tabiki arkadaşım, sevdiklerimi özledim tabiki senide seviyorum Ben alabilir miyim?Seni ozledim de.. alabilirsin leylacım sen almazsan kim alacak güzel yüreklim canım cennet yüreklim aklımdan geçiyordun sonra pc yi açtım. çiçeklerin o kadar güzel ki ..... uzun zaman oldu konuşmayalı ben de özledim hem de çok iyisin di mi canım benim çiçeklerini aldım saklıycam tatlımmmmm aldım canımmm teşekkürler iyiyim çalıkuşum aldığın için teşekkür ederim, sevdiklerim biliyor kendilerini özlediğimi benim ekmek arası hala gelmedi bea..çook trafik var galiba..... teşekkür ettim sardunyam...... sorma bolu tüneli kapanmış o yüzden gecikmiş biraz bayatlamadan gelir umarım, kabul ettiğin için teşekkür ederim canım tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... ben aldım birtanem seni en çok sevenlerden biri olarak... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 al tabiki arkadaşım, sevdiklerimi özledim tabiki senide seviyorum Ok. aldım o zaman.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 gene yaptınyapacağını arwen saol rica ederim canımsın hiç vakit kaybetmeden alıyorum yumoşumunkinden bi tane teşekürler,çok güzelmişş al bitanem derslerini de geçermiş ben bunu alayım al tatlımmm Ayıyımı veriyosun çiçeklerimi.. Çiçekleri veryosan alabilirim, ayı kalsın.. Gerçi topic ayı verme topici değilki neden versin dimi.. çiçekleri demiştim ama ayıyı da alabilirsin sizden kıymetli mi rica ederim iyiyim çalıkuşum aldığın için teşekkür ederim, sevdiklerim biliyor kendilerini özlediğimi ben aldım birtanem seni en çok sevenlerden biri olarak... ben de seni çok ama çok seviyorum biliyorsun değil mi ah bi de yanyana olsak tam süper olacak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ok. aldım o zaman.. yoksa sen seni sevdiğimden şüphe mi ediyordun, yuksam sen beni beğenmiyormuydun [/color]ben de seni çok ama çok seviyorum biliyorsun değil mi ah bi de yanyana olsak tam süper olacak [/color] tam süper olmak ne demek, hemde en güzel bişey olurdu Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... teşekkür ederim ben aldım arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... E bikaçtane alayım o zama,I love you too Yumoş'cum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Tşkler Taurus abim isteyen alabilir....... Mr.Su tşkler ben aldım özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim uzun zaman oldu çiçek vermeyeli... kabul eden herkes alabilir hepinizi özledim... Bende özledim tşk ederim ablacım Arkadaşlara çiçek vermek geldi içimden isteyen arkadaşlarım alabilir saygılar İpekcim tşkler Tüm dostlarıma.. Hem çiçek hem kelebek Lilac tşkler canım tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... Yumotem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 özledimmmm sevgimi gösteriyorum size :) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 özledimmmm sevgimi gösteriyorum size Seni sevmezsem çatlarım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... Sen birtanesin,yumotemmm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... canım yumotem teşekkür ederim sarı gacım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım Pes valla Sedat sürprizlerle dolusun Ben aldım çiçeğimi teşekkürler. Bunlar da benden herkese Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... bende seni özledim aşkıııııııııııııııııııııım baksana bana............ Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım bende alayım sedatcım :) Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Pes valla Sedat sürprizlerle dolusun Ben aldım çiçeğimi teşekkürler. Bunlar da benden herkese ben bi tane alıyım teşekkür ederim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 özledimmmm sevgimi gösteriyorum size sag ol teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ipek, Ra_dya, lilac, mrs su ve çiçek veren bütün arkadaşlar teşekkürler bende aldım çiçeklerinizden sağolun efemmmm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 form arkadaşlarıma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 tşk ler kleopatra ben aldım kendime Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 alabilirsin canım sana feda olsun... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım Sedat;Aşmış gördüm seni arkadaşım.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 form arkadaşlarıma Öncelikle yaşadığın deprem için geçmiş olsun arkadaşım.. Şimdi;bi tane kendime,bi tane de Gloria'ya alayım.Malum o derslerden gelemiyor ve sarı lale onun çiçeği.. Teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.