Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Tüm çiçek verenlere ve alanlara.. Kız kimsin sen.. Bırak bakayım Gloria'nın çiçeğini.. teşeşkkürler abi bir tanede ben aldım isteyen alabilir....... seninkilerde çok güzeller onlardanda aldım mrs.su Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 teşekkür ederim dedeciğim; çiçek veren ellerin dert görmesin ................ mrs.su izin verirsen arkadaki lila çiçekler benim olsun...teşekkür ederim.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 isteyen alabilir....... Bende aldım teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim uzun zaman oldu çiçek vermeyeli... kabul eden herkes alabilir hepinizi özledim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 o gideceği yeri biliyor.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim Biz ne bilelim kimleri özledin.. Alayımmı..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim uzun zaman oldu çiçek vermeyeli... kabul eden herkes alabilir hepinizi özledim... Ben alabilir miyim?Seni ozledim de.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Arkadaşlara çiçek vermek geldi içimden isteyen arkadaşlarım alabilir saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Saol İpek ben aldım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Arkadaşlara çiçek vermek geldi içimden isteyen arkadaşlarım alabilir saygılar Buradayken ben de alabilir miyim,tesekkurler,cok guzeller Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Tüm dostlarıma.. Hem çiçek hem kelebek Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim uzun zaman oldu çiçek vermeyeli... kabul eden herkes alabilir hepinizi özledim... canım cennet yüreklim aklımdan geçiyordun sonra pc yi açtım. çiçeklerin o kadar güzel ki ..... uzun zaman oldu konuşmayalı ben de özledim hem de çok iyisin di mi canım benim çiçeklerini aldım saklıycam Tüm dostlarıma.. Hem çiçek hem kelebek tatlımmmmm aldım canımmm teşekkürler Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 özlediğim arkadaşlarıma bu çiçeğim uzun zaman oldu çiçek vermeyeli... kabul eden herkes alabilir hepinizi özledim... benim ekmek arası hala gelmedi bea..çook trafik var galiba..... teşekkür ettim sardunyam...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 o gideceği yeri biliyor.... Erbay'ım;Bu bana gelmiş..Bi yanlışlık var sanırım.. Arkadaşlara çiçek vermek geldi içimden isteyen arkadaşlarım alabilir saygılar Lacivert fon üzerinde sarı çiçek güzel durmuş.Ben onu aldım arkadaşım,teşekkürler.. Tüm dostlarıma.. Hem çiçek hem kelebek Ben çiçeğini aldım,elbet kelebeği kendiliğinden konar çiçeğime.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 seninkilerde çok güzeller onlardanda aldım mrs.su tabi alabilirsin mrs.su izin verirsen arkadaki lila çiçekler benim olsun...teşekkür ederim.... senin olsun..onlarıda sen al Bende aldım teşekkürler.. ben teşekür ederim..... ipek çiçeğinden bende aldım.teşekür ederim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Tüm dostlarıma.. Hem çiçek hem kelebek teşekkür ederim arkadaşım ben alıyım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Bu şirin şeyi isteyen var mı.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Bu şirin şeyi isteyen var mı.. benim olsun Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 ben korkarım ama ....... ........ Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Bu şirin şeyi isteyen var mı.. Ben almalıyım hemen bi tane :)gerçekten çok şirin,gözlere baksanıza.. tşkler abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 bunlar 12 yavru,daha var alacak olanlara,rahat olun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 gene yaptınyapacağını arwen saol Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 hiç vakit kaybetmeden alıyorum yumoşumunkinden bi tane teşekürler,çok güzelmişş Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 bunlar 12 yavru,daha var alacak olanlara,rahat olun.. çok çirkin yaa.....sahibinin hatırına bilem olmas...... tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... ben bunu alayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.