Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Babacım ve aileme.. aldım ben canım bi tane... bu da teşekkür çiçeğim sana.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. Tsk ederim canım dedecim .. Babacım ve aileme.. İstemeye istemeye alıyım bari Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 forumda bulunan herkese gelsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 forumda bulunan herkese gelsin ben burdayım...alıyorum her birinden bi tane...ama bir rehber ver yanımıza yaf...kaybolmayalım bu kobacann güzel bahçede... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 EMPATI,Olivia ve Egzorsist guzel ciceklerinizi aldim,tesekkur ederim. (Topicdeki butun cicekleri de topladim bu aralar:) ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Babacım ve aileme.. Teşekkür ederim kızım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 tşk ederim sedatcım.. bu da senin için Teşekkürler Lilaccım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Uzun zamandır arkadaşıma çiçek vermiyorum.Sadece Gloria'ya..(Derslerden başını kaldır da gel biraz yaw..) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 aldım ben canım bi tane... bu da teşekkür çiçeğim sana.... Tşk ediyorum.. Aileden biri mi oldun.. Babacımm yaaaaaaa.. İstemeye istemeye alıyım bari Sevmediysen yenisini veriim tatlışş.. Şöyle deve tabanı falan.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Tşk ediyorum.. Aileden biri mi oldun.. bilmiyorum...öle oldu sanırım ... yanyana gelmeyelim aman...ben fazla zırtıllıom... sonra kavga çıkmasın... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 bunlarda sizler için... ben alıyım........ Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 bu çiçeklerin her birini taurusmutis NATALIA* sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... gönderiyorum...doğum günümü hatırladığınız teşekürler...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 bu çiçeklerin her birini taurusmutis NATALIA* sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... gönderiyorum...doğum günümü hatırladığınız teşekürler...... Teşekkür ve rica ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Tşk ediyorum.. Aileden biri mi oldun.. Babacımm yaaaaaaa.. Ne var kızım,bak birde kelebeğimiz olmuş.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Ne var kızım,bak birde kelebeğimiz olmuş.. Bi tane kelebeğiniz vardı zaten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Bi tane kelebeğiniz vardı zaten Upps..Pot mu kırdım.. Tamam o zaman sen kıdemli kelebeğimiz ol.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Upps..Pot mu kırdım.. Tamam o zaman sen kıdemli kelebeğimiz ol.. İyi bakalım öle olsun abicim.. Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 benden herkese çiçek Teşekkür ederim.. Benden de sana olsun o zaman.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 bu çiçeklerin her birini taurusmutis NATALIA* sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... gönderiyorum...doğum günümü hatırladığınız teşekürler...... canım aldım ben bir tane...teşekkür ederim... Ne var kızım,bak birde kelebeğimiz olmuş.. abim avucun ne kadar sıcak öyle...ailen... Bi tane kelebeğiniz vardı zaten canım beraber kolkanat gerer uçarız...olmaz mı... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 şu anda asker olan azizilturco'ya.... arman,golgi aygıtı,alaturca,mizyal,ilbey__26,focal,gezgin'e.... çekirgelerime...öndeki merakla bakan natalia diğeri gülsün en arkadaki ufak çekirgede prensesim... forumun kelebeğine.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 bilmiyorum...öle oldu sanırım ... yanyana gelmeyelim aman...ben fazla zırtıllıom... sonra kavga çıkmasın... Yanyana gelmesekte ben kavga çıkarırım.. Nati ii bilir beni.. Neyse hadi barışalım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Sevmediysen yenisini veriim tatlışş.. Şöyle deve tabanı falan.. Ben o deve tabanını var ya.. neyse bu çiçeklerin her birini taurusmutis NATALIA* sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... gönderiyorum...doğum günümü hatırladığınız teşekürler...... Tsk ederim canım çekirgelerime...öndeki merakla bakan natalia diğeri gülsün en arkadaki ufak çekirgede prensesim... Tsk ederim oynakbeyim Yanyana gelmesekte ben kavga çıkarırım..Nati ii bilir beni.. Bilmes olaydım.. Hem orda burda yalakı hatırlatıp durma dalarım ( öff çok kaba oldu ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yanyana gelmesekte ben kavga çıkarırım..Nati ii bilir beni.. Neyse hadi barışalım.. ben küsmedim ki... hem zaten öyle bi yapım yok..kolay kırılırım o doğru ama küsemem...küstüğüm zamanlarda derinden küserim..tıpkı sevgim gibi... ateşkess.... hahayt...al sana çiçek... bebişleri uyandırmayalım...şşş... zırtıllamamak gerek artık...bu bebişlerin hatırına... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yanyana gelmesekte ben kavga çıkarırım..Nati ii bilir beni.. Neyse hadi barışalım.. ben küsmedim ki... hem zaten öyle bi yapım yok..kolay kırılırım o doğru ama küsemem...küstüğüm zamanlarda derinden küserim..tıpkı sevgim gibi... ateşkess.... hahayt...al sana çiçek... bebişleri uyandırmayalım...şşş... zırtıllamamak gerek artık...bu bebişlerin hatırına... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.