Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Bu çiçeklerden de alın arkadaşlar saygılar Tşkler çiçeğimi alan ve çiçek gönderenler tşkler......buda benden size Tşkler isteyen alabilir...... Tşkler bana cicek veren vermiyen herkese Merssii şikerim herkese gitsin bu çiçek Kıs hani benim çiçeğim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Dekor olsun diye koydum.. Kimse almasın.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gece Yağmuru ;çiçeğimi aldığın için saol.yoksam oralarda kuruyup gidecekti. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Bekledim bekledim çiçek falan gelmedi Dekor olsun diye koydum.. Kimse almasın.. Olar almayıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 çiçeğimi aldığın için saol.yoksam oralarda kuruyup gidecekti. Ben tşk ederim Merak etme burda kimse kurutmas çiçekleri Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yaw bu senin gelin çiçeğin değil mi.. yok be tauruscum bunu nasıl taşıycaktım elimde Kıs hani benim çiçeğim işte senin çiçeğin kankitom hadi sende bana gönder ama bi de mail olarak göndermeyi unutma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 benn dee çiçeklerii frozenimmm getirmişşş sandıydımmm... amannn bidenemmm alınmaa... buu çiçeklerimdee sanaaa frozenimmm... bendim o zati niye alınayım yoksam beni beğenmedin çiçekler için sağol cimcime.. bu arada bana çiçek veren herkese teşekkürler... tabi veren olduysa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Minecim gelin ciceginden alabilirim mi?Cok guzelmis de..Aldim,tesekkurler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 yuk kıss o gelin çiçeğim değil ama istersen bi tane gelin çiçeği gönderem sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 işte senin çiçeğin kankitom hadi sende bana gönder ama bi de mail olarak göndermeyi unutma aaa çok tşk ederim cnm ve bir o kadar da ökkeş kankim benim Kıs ben çiçek göndermeyecem sana sonra mail olarak isteyeceğini bildiğim için Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 yuk kıss o gelin çiçeğim değil ama istersen bi tane gelin çiçeği gönderem sana Cok tesekkur ederim Minecigim.Benim gelin cicegim yoktu zaten Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Bu çiçeği kabul etmeyenler yazsın, kabul edenler yazmasın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Cok guzelmis,aldim,tesekkurler eyvah eyvah ucuyor..ucmadi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Aldım aldımm :)tşkler.. Uuç uuuçç böceğimm annen sana terlik pabuç aa laaa caaakk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Aferin sana lilac.. Kelebe hala orada.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 benn dee aldımm kelebeğii uçurtmadann... saoll sedatt abi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Aferin size kızlar.. Siz çiçek almayı biliyorsunuz.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. bende üstünde ruhumu taşıyan çiçeği alabilir miyim...ruhumu uçuramıyacağıma göre rahat rahat ve kelebeği severek..ruhumu severek... bu arada kelebekli diye bunu ayrı geçtim..ne de olsa ruhumdan izler...alınmayı bekleyen taptaze güzel çiçeklerinden alıyorum herkesin Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. teşekkür ederim bende aldım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Ben kelebeği almak istiyorum.. Çiçeklerden daha çok severim.. Yani bu durumda kelebek uçtu sedat.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Tşkler Kelebeği uçurmadan aldım çiçeği Şimdi kelebeği yiyebilirmiyim peki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 aaa çok tşk ederim cnm ve bir o kadar da ökkeş kankim benim Kıs ben çiçek göndermeyecem sana sonra mail olarak isteyeceğini bildiğim için bişey değil kankim kıss sende benim görebildiğim siteden ekle resmi Cok tesekkur ederim Minecigim.Benim gelin cicegim yoktu zaten bişey değil Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bugün benimle arkadaşlık edenlere........ Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bugün benimle arkadaşlık edenlere........ kleopatra çok güzelmiş bayıldım. ben alıyım..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.