Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Leylam(Gülbeşekerim),Frozenim ve Sardunyam...Çiçeklerim onlara...neden verdiğim açık değil mi?...seviyorum onları... Allahim sevilmek ne kadar guzel bir duygu..Cok tesekkurler Dilosum,bizzat sen ciceksin,seni seviyorum Diger arkadaslarin ciceklerinden aliyorum,sagolsunlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Eee..Dedene çiçek vermezsen ööle olur işte,dedenin kıymetini bilme daha sen.. Canım kıymetini bilmez miyim.. SAdece o günlük onlara verdim.. biliosun seni ne kadar sevdiğimi NATALİA sen kaçsanda kaçtıkça yürek dolusu sevgiler uğruna serilmiştir abinden.. Çiçeğine çok teş.ederim.. Buda THE_BOSS adına benden gelsin.. Göremedim çiçeğini geç farkettim.Yetişmek için neler çektim. Görüyorsun halimi değilmi... Rica ederim.. Gördüğüne sevdindim Çiçek için de tskler kaçtıkça gül seren.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Diğer arkadaşlarım kırılmasın lütfen Bu çiçek The Boss, Suheda ve Gülsün için gelsin.. Zaten bi sen aldın Vişnem.. Çiçek veren yoktu anladık da verdiğimis çiçeği de almıolar artık Tatlım alınmazmı o çiçekler helede veren sen olunca gözümüzden kaçmış anlasana,hemende küsermiş şeker şey.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Dedeciği görmemiş git gözlüklerini getirde verdiğin çiçeği görsün..!! Hıh görür benim dedem, gözlüğe gerek yok.. Cam kimin gösleri var onun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 al bakalım daha herkese yeter bu çiçek Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 herkese gitsin bu çiçek bende aldım . tşkler..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Sadece Dedeciğime.. Canım benim,teşekkür ederim.. Dedeciği görmemiş git gözlüklerini getirde verdiğin çiçeği görsün..!! Bak sen 1 gün girmedik,dedikodu yapmış.. Hem de kim,Patron.. Hıh görür benim dedem, gözlüğe gerek yok.. Cam kimin gösleri var onun Dedesini de korurmuş benim fıstıkiçim. herkese gitsin bu çiçek Yaw bu senin gelin çiçeğin değil mi.. önce ben aldımmm İlk kapan ilk evlenir derler.. Prenseees..??? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 sedelina ve sardunyam canım ablama gelsin bu güzel ve sade papatyalar size küstüm almadınız benim verdiğim çiçekleri bu çiçek sadece ve sadece zeytin gözlümün ,nazar boncuğumun kendisi bunu görmesede bu ona armağan olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 size küstüm almadınız benim verdiğim çiçekleri bu çiçek sadece ve sadece zeytin gözlümün ,nazar boncuğumun kendisi bunu görmesede bu ona armağan olsun keşke görse................ şahsen senin ona olan duygularını bilmesi için...elimden geleni yapardım... yane aklında olsun diye sölüom Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 keşke görse................ şahsen senin ona olan duygularını bilmesi için...elimden geleni yapardım... yane aklında olsun diye sölüom ya boşver iş işten geçince söylersin birazda o kalp sızısı çeksin bunları okut ama iş işten geçince okusun kalp acısı nedir anlasın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 ya boşver iş işten geçince söylersinbirazda o kalp sızısı çeksin bunları okut ama iş işten geçince okusun kalp acısı nedir anlasın neyse yaa somurtma hemenn... boşver...elbet hayırlısı olucaktır sizin için...dua edicez be abim...elimizden anca o gelir hııı... ? ama ağlamak somurtmak yok... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 neyse yaa somurtma hemenn... boşver...elbet hayırlısı olucaktır sizin için...dua edicez be abim...elimizden anca o gelir hııı... ?ama ağlamak somurtmak yok... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 bak şu avatarındaki bebek bile yapma kaan dio... bak dio bea ne kadar neşeliydin bu zamanlar... al o zaman bu minik çiçeğimi..olar mı... ama gülüceksin hiç kaçarın yokk Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 bak şu avatarındaki bebek bile yapma kaan dio... bak dio bea ne kadar neşeliydin bu zamanlar... al o zaman bu minik çiçeğimi..olar mı... ama gülüceksin hiç kaçarın yokk canımsın bitane kardeşim benim.. sen de olmasan napcaz hıı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 canımsın bitane kardeşim benim.. sen de olmasan napcaz hıı ee ne günler için kardeşinim...sen benim ben senin dermanınız napalım... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 çiçekleri sen getirmeseydin barii Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 uman tanrım bu çiçekçi de ne garip yaf.. bi bardak kan istiyo çiçek karşılığında... yoksa azrail mi yaff bbuu...rüya mı görüyorum nee.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 benn dee çiçeklerii frozenimmm getirmişşş sandıydımmm... amannn bidenemmm alınmaa... buu çiçeklerimdee sanaaa frozenimmm... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 isteyen alabilir...... kimse almamış kendim geriye alayım bari........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.