Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime , aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, canım benim teşekkür ederim çiçeğin için...nasılsın bari...iyi oldun mu...bi aralar hüzünlü görüordum seni...? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, Teşekkür ederim Yumoş'cum.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bak burda da yokum hmm...eğer alırsan bak sadice senin için..seç beğen al...istersen tabii... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, teşekkür ederim yumote.... bunlarda benden sana ve tüm isteyenlere... belki bununla bakarsan seviyor çıkar taurus abi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Son bir defa deniyeyim,sonra gidiyorum.. Sadece kedime.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Natali,senden de aldim,tesekkurler.. Yumotemm,canim,cok tesekkur ederim Caya beklerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, canım yaaa teşekkür ederim yumote Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Bu çiçeklerden de alın arkadaşlar saygılar Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, canımmm aldımm hemen bi taneee... çook saooll... bunlarda benden sana ve tüm isteyenlere... belki bununla bakarsan seviyor çıkar taurus abi kankitoo aldımm hemennn... saoll... amma bendee seviyooo çıktı... ipek sendenn dee alıyorumm izninlee...teşşekkür ederimm... bu gidişle çiçekçi dükkanı aççam ztnn... açılışaa bekliyorum gelmessenizz darılırım ona göree... -/-/-TURKİSH MEDİA ÇİÇEKÇİSİ-/-/- Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, teşekkür ederim canım çalıkuşum neşen hep yerinde olsun... teşekkür ederim yumote.... bunlarda benden sana ve tüm isteyenlere... belki bununla bakarsan seviyor çıkar taurus abi bende aldım egzorsist'cim sağol Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Hile var olmaz.. Canım benim sevmez miyim ben seni hiç.. bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, Kusenim tatlım benim aldım tskler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere İzninle ben bitane aldım cnm bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, Yumotem Şekerim Çok tşk ederim yüreği güsel kendi güsel arkadaşım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Çiçekler Daha önce resim koymadan çiçek yolladığım için çok tepki almış olmamdan dolayı bu linki vererek bir güzellikte bulunmak istedim. (Hatta bu kadar uzun bi cümle kurdum ) GÖrüntüye çok önem vermeyelim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Yahu bu alınmazmı çiçekten çok pırlantaya benziyor,ben o niyetle alayım. Sevgiler şeker Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ben alıyom bütün çiçekleri arkadaşlar saolun....... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Levi'yi uzun zamandır göremiorum.. Bu sana gelsin.. ( Arada görün sohbetini özledim.. Sohbetten cok didişme diyelim ) Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 çiçeğimi alan ve çiçek gönderenler tşkler...... buda benden size Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 teşekkür ederim yumote.... bunlarda benden sana ve tüm isteyenlere... belki bununla bakarsan seviyor çıkar taurus abi İşaretlediğimle seviyor çıkıyor,teşekkürler.. screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Bu çiçeklerden de alın arkadaşlar saygılar Teşekkür ederim arkadaşım,ben aldım birisini.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 isteyen alabilir...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Diğer arkadaşlarım kırılmasın lütfen Bu çiçek The Boss, Suheda ve Gülsün için gelsin.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 isteyen alabilir...... kleopatra ben alıyım tşk...ederim.bende kleopatra sana ,sen estikçe ben titrerime,yumote'ye lilac a ipek'e , kaan bebetoya, leyla'ya gönderiyorum.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 canım SUUyum çok teşekkür ederim...alıyorum gönlün kadar güzel çiçeğinden...bugün içimizde aynı duygular var sanırım..anlarsın sen beni... al canım benim bu da teşekkür çiçeğim... bunu birde ipeğe vericem...yoncaları çok seviyor...hem seni hem ipeği gördüm bu yoncayı ilk gördüğümde... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 canım SUUyum çok teşekkür ederim...alıyorum gönlün kadar güzel çiçeğinden...bugün içimizde aynı duygular var sanırım..anlarsın sen beni... al canım benim bu da teşekkür çiçeğim... bunu birde ipeğe vericem...yoncaları çok seviyor...hem seni hem ipeği gördüm bu yoncayı ilk gördüğümde... merci....canem....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.