Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 İpek;rica ederim.. Kaan'cım abi kontenjanımda yer oraya alayım seni.. Naty'im beni paylaşmayı sevmez.. Sen estikçe ben titrerim;sana bir kısaltma buldum.Baş harfleri kullanalım istersen.SEBT ne dersin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Allam ya sen nie bu kadar cok seviliosun yaa.. Yerim seni beeen Ablaaan kurbaan olsun sana Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Sevgili Frozen, sanırım aramızdaki ilk çiçekti bu..Aldığın için teşekkürler.. evet öyleydi sevgili xlark tades bu güzel çiçeklerde öncelikle size ve kabul eden tüm forum ahalisine olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Allam ya sen nie bu kadar cok seviliosun yaa.. Yerim seni beeen Ablaaan kurbaan olsun sana Bilmem.. evet öyleydi sevgili xlark tades bu güzel çiçeklerde öncelikle size ve kabul eden tüm forum ahalisine olsun.. Aldım Frozen,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Sen estikçe ben titrerim;sana bir kısaltma buldum.Baş harfleri kullanalım istersen.SEBT ne dersin.. tabiii...olur cadı...tatlı cadı vardı bide SEBT olsun...herkes dilediğini söyleyebilir... ama benim yinede üşenmeyenlerden ricam sen estikçe ben titrerim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 tabiii...olur cadı...tatlı cadı vardı bide SEBT olsun...herkes dilediğini söyleyebilir... ama benim yinede üşenmeyenlerden ricam sen estikçe ben titrerim... titrek desem kısarmısın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kızmam kızmam....istediğini söleyebilebülürsün... ama bi gün çarpılırsınız titrek titrek...elektrik yükü dolarsa forum..=) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Sedoş aldın mı ağzının payını..(hehehehehehe.. ) TErcihini açıklamış sen estikçe ben titrerim,o halde üşenmeyecek ve sen estikçe ben titrerim yazacağız..Yani enazından ben öyle yazacağım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Sedoş aldın mı ağzının payını..(hehehehehehe.. ) TErcihini açıklamış sen estikçe ben titrerim,o halde üşenmeyecek ve sen estikçe ben titrerim yazacağız..Yani enazından ben öyle yazacağım.. teşekkür ederimmm çokkkkkkkkk...bu inceliğin için ayrıca sizi bu minik çiçeğimi veriyorum.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Aldım,teşekkür ederim.. Hadi uyu artık,bak sınavın varmış.Uykulu olma yarın.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı: -çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. abicimm yazdığınn o kadarr güsell kii duygulanmamak eldee diil... çiçek içinn çook teşekürr ederimm abimee Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 İpek;rica ederim.. Kaan'cım abi kontenjanımda yer oraya alayım seni.. Naty'im beni paylaşmayı sevmez.. Sen estikçe ben titrerim;sana bir kısaltma buldum.Baş harfleri kullanalım istersen.SEBT ne dersin.. tamam ben ağabey derim ona göre Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Öncelikle inceliğine ve çiçeğine teş.ediyorum... Şimdi neden kızayım sana..Forumda tek kızmadığım kişi sensin ... ... Abinden sevgiler... Vay be patron'cum..Bize de kızıyorsun he.. abicimm yazdığınn o kadarr güsell kii duygulanmamak eldee diil... çiçek içinn çook teşekürr ederimm abimee Rica ederim.. tamam ben ağabey derim ona göre Olur kardeşim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Öncelikle inceliğine ve çiçeğine teş.ediyorum... Şimdi neden kızayım sana..Forumda tek kızmadığım kişi sensin Şuan kızıyorum sana bu yazını nerden esinlendin yazdın bana söyliceksin.??Hemen.?? Biraz yanlış izlenim içindesin,benim yazılarımı iki oku bir cevapla..peşin hüküm koyma.!! Bak Şeydacığım isteklerin yaşayabileceğinin sınırıdır, inandıkların baktığında ne kadar görebildiğine bağlıdır...!! Bana tabiki abi diyeceksin.!! Sen benim küçük kardeşimsin.. ama senin gönlünden geçen ağam..mahmutabi..ağamahmut..THE_BOSS demende senin hakkın.! Bunların dışındaki başka hitap tarzını kabul etmiyorum haberin ola... Abinden sevgiler... nedeni bi yerde sana abi denilmenin içtenlik yüzünden olmadığını söylemişsin...bunu da ben aşıklar atışıyorda sana cevap yazdıktan sonra yazmıştın bi yere...sonrasında cevaplamaz oldun beni..senin anı defterinde dile getirdiğimde cevaplamadın bunu...ondan bende çok üzüldüm ne zaman görsen içim içimi yedi..çünkü bu forumda gerçekten benim için çok değerlisin...bunu da biliyosundur.. bide bu son bir aydır çok alıngan olmaya başladım..ve bunları yanlış anladım galiba....özür dilerim..biliyorym unutmazsın belki ama.. bunu inan çokk özür dilerim....çokkkk.... ayrıca senide çok seviyorum..... eğer kalbini kırdıysam öpüyorum kırılan yerini Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 evet öyleydi sevgili xlark tades bu güzel çiçeklerde öncelikle size ve kabul eden tüm forum ahalisine olsun.. Teşekkürler.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. annelik herşeyden öte demi... bende annemi çok seviyorum hemde çokkk.... hissetmek değil de daha öte oldum... teşekkür ederim çiçek için...annem için alıyorum o çiçeği... ayrıca burdan forumun biricik annesini de öpüyorum..... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 the bossum nedir mesele bi sorun mu var........ Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. Ben bu çiçeği çok çok büyük zevk le alıyorum bütün annelere de saygı duyuyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. Çok teşekkürler sevgili Taurus.. Hissedemeyen, çiçeği almakla kendini kandırır.. Çiçeğini aldım tekrar teşekkürler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 annelik herşeyden öte demi... bende annemi çok seviyorum hemde çokkk....hissetmek değil de daha öte oldum... teşekkür ederim çiçek için...annem için alıyorum o çiçeği... ayrıca burdan forumun biricik annesini de öpüyorum..... Ben bu çiçeği çok çok büyük zevk le alıyorum bütün annelere de saygı duyuyorum Çok teşekkürler sevgili Taurus..Hissedemeyen, çiçeği almakla kendini kandırır.. Çiçeğini aldım tekrar teşekkürler.. Rica ederim arkadaşlar.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 hanından çıkmayan erbaya ...çiçek yok ama Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Deme öyle Erbay'ıma ya..Sadece Erbay'ıma olsun bu çiçek.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. Hissetmekmi.......Ağlamamak için kendimi zor tuttum çok güzeldi hem hikayeye hem çiçeklere teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 annelik herşeyden öte demi... bende annemi çok seviyorum hemde çokkk....hissetmek değil de daha öte oldum... teşekkür ederim çiçek için...annem için alıyorum o çiçeği... ayrıca burdan forumun biricik annesini de öpüyorum..... hiçte unutmazmış beni. ölürüm sana ben tatlı şey seni... forumun annesi ben mi oluyorum desene 38000'in üzerinde evladım var çoğuda benden büyük. şaka şaka bebişim. bana anne diyen sadece sensin meleğim. taurusmutise de bir anne olarak o güzel hikayesinden ötürü teşekkür ediyorum ve çiçeğini de alıyorum. saolsun... bende çiçeğimi kabul eden herkese veriyorum. almayanlarında canı sağolsun... sedat alemsin ya hem çok sinir oldum hem çok mutlu oldum, çok güzeldi emeklerine sağlık arkadaşım. sürprizlerle dolusun yaww. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.