Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugun çiçeğim frozen e.. ..teşekkurler paylaştıkların için..

cicek12.jpg

Gönderi tarihi:

cicekler.jpg

Çiçeklerim;

Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma

Lilac teşekkürler :):clover:

Gönderi tarihi:

o zaman limonluk yapıyım ilk ben tşk ediyim :D

teşekkür ederim yeşimcim çok güsel ;):)

senden başkası da bu limonluğu yapmasdı zaten.. <_<:huh::lol:

neyse önemli değil rockipsiz.. ;):D

Gönderi tarihi:

cicekler.jpg

Çiçeklerim;

Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma

ne tuhaf çiçekler böle... :lol: sağol lilac... :clover:

Gönderi tarihi:

çiçekleri :huh::D kavga çıkıyo alınınca :D

kıs niye çıksın.. :unsure: al kıs hepsi senin olsun bişi olmas.. :P:D

Gönderi tarihi:

Resmi birkaç işim vardı.Ama beşevler de lina diye bir cafe restorantta mükemmel bir kahvaltı ettim.Bence gidip dene birgün..

Niye kötüsün be yeğencim.. :(

Gönderi tarihi:

Barışırsınııııız,dert etme sen..

Valla açıkçası pek sevmiyorum Ankara'yı,ben burada yeşile doymuşum herhalde çok bozkır sizin oralar.. :(

Sen gel,bir de gündüz girersen Bursa'ya gözünün alabildiğince,üzerinde puslu nemiyle yeşil görüntümüze hayran kalırsın.Boşuna dememişler Cennet Bursa diye.Şehrimi çok seviyorum yaaa.

Kim kızdırdı seni yeğencim..

Gönderi tarihi:

burdan biri işte amcacm :)

ya ben alıştım ankara ya.. insanlarınaa..yaşam şekline filan..

yoksa haklısın cidden sokaklarda bi yeşil alan bulsn şaşırırsn.. :)

ama burda bir sürü yerler açıldı.. park die geçiyo ama kocaman yerler..içinden restorantındn tut havuzuydu filan..harika yerler :)

ya aslen ben samsnluyum..her yaz genelde gidiyoruz..biliyorum o yeşllkleri..denizi..havayıı.. :)

walla ankaraya diilde sen gel karadeniz tarafına aşık olursun walla yaa..super yerlerr ..

Gönderi tarihi:

Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar.O kadar yoğun yani.Bu arada topicinde canına okuduk ha.. :)

Gönderi tarihi:
Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar.O kadar yoğun yani.Bu arada topicinde canına okuduk ha.. :)

unuttun mu topiclerı arkamısdan hep sen topluyordun..haydı oyalanma topla bakımmm topik toplayıcısı aa bu sana çok yakıştı...topik toplayıcısı hahahaha :D:lol::P

Gönderi tarihi:
Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar.

:)

ağaçlar nıye yıkılacak gibiymiş,nemden romatızma mı olmuşlar hahaa :D:P

Gönderi tarihi:

hee doru :)

koytn5.jpg

sahilkoyuui5.jpg

uuuer3.jpg

ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin :) çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem..

Gönderi tarihi:
hee doru :)

koytn5.jpg

sahilkoyuui5.jpg

uuuer3.jpg

ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin :) çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem..

uyyyy benum memleketum daaaa :w00t:

Gönderi tarihi:

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

teşekkürler gece yağmuru :clover:

Çiçeklerim;

lilac teşekkürler :clover:

bugun çiçeğim frozen e.. ..teşekkurler paylaştıkların için..

cicek12.jpg

çiçekleri göremedim :unsure: ama teşekkürler sedelina :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.