Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bugun çiçeğim frozen e.. ..teşekkurler paylaştıkların için.. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Lilac teşekkürler Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 tüm foruma gelsin bu çiçek.. hiç ayrım yapmadan..yapanlar utansın.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 o zaman limonluk yapıyım ilk ben tşk ediyim teşekkür ederim yeşimcim çok güsel Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 o zaman limonluk yapıyım ilk ben tşk ediyim teşekkür ederim yeşimcim çok güsel senden başkası da bu limonluğu yapmasdı zaten.. neyse önemli değil rockipsiz.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben üserime alınmıyom yeşm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma ne tuhaf çiçekler böle... sağol lilac... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben üserime alınmıyom yeşm neyi alınmıyon kıs.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çiçekleri kavga çıkıyo alınınca Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çiçekleri kavga çıkıyo alınınca kıs niye çıksın.. al kıs hepsi senin olsun bişi olmas.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hee olsun canem de yesn beni ööle şey olmaz kıss aileyz burda ayrım olmaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ne tuhaf çiçekler böle... sağol lilac... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ay amcamda burdaymış yf.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yeğenim naber.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 kötü amcacım ya amcacm sen nie gelmştn buraya harbi?? aklıma tkılmş yf şimdi hatırladm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Resmi birkaç işim vardı.Ama beşevler de lina diye bir cafe restorantta mükemmel bir kahvaltı ettim.Bence gidip dene birgün.. Niye kötüsün be yeğencim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hee eyi amcacm meraklıım birz yf beşevler uzak birz bize ama bizimkiyle barışırsk gideriz artk beğendinmi yf burayı bari.. arkaşın biri feci sinirlerimi bozdu amcacım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Barışırsınııııız,dert etme sen.. Valla açıkçası pek sevmiyorum Ankara'yı,ben burada yeşile doymuşum herhalde çok bozkır sizin oralar.. Sen gel,bir de gündüz girersen Bursa'ya gözünün alabildiğince,üzerinde puslu nemiyle yeşil görüntümüze hayran kalırsın.Boşuna dememişler Cennet Bursa diye.Şehrimi çok seviyorum yaaa. Kim kızdırdı seni yeğencim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 burdan biri işte amcacm ya ben alıştım ankara ya.. insanlarınaa..yaşam şekline filan.. yoksa haklısın cidden sokaklarda bi yeşil alan bulsn şaşırırsn.. ama burda bir sürü yerler açıldı.. park die geçiyo ama kocaman yerler..içinden restorantındn tut havuzuydu filan..harika yerler ya aslen ben samsnluyum..her yaz genelde gidiyoruz..biliyorum o yeşllkleri..denizi..havayıı.. walla ankaraya diilde sen gel karadeniz tarafına aşık olursun walla yaa..super yerlerr .. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar.O kadar yoğun yani.Bu arada topicinde canına okuduk ha.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar.O kadar yoğun yani.Bu arada topicinde canına okuduk ha.. unuttun mu topiclerı arkamısdan hep sen topluyordun..haydı oyalanma topla bakımmm topik toplayıcısı aa bu sana çok yakıştı...topik toplayıcısı hahahaha Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ah bilirim karadenizi.Üzerine yıkılacak sanırsın ağaçlar. ağaçlar nıye yıkılacak gibiymiş,nemden romatızma mı olmuşlar hahaa Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hee doru ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hee doru ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem.. uyyyy benum memleketum daaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma teşekkürler gece yağmuru Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma lilac teşekkürler bugun çiçeğim frozen e.. ..teşekkurler paylaştıkların için.. çiçekleri göremedim ama teşekkürler sedelina Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.