Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 teşekkür ederim gülsün.. cok zarifsin.. bütün foruma ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... Tşk ederim Tan abim Bugünkü çiçekler herkese gelsin... Ben geç kaldım bugün alayım o çiçeklerden habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... Tşk ederim Erbay kardeşim Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss, Romantik_ Gülsünüm çok tşk ederim canım Bu güzel Sümbülde Forumda emeği geçen herkese...Ve tabiki sevgili dostlarıma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bu forumda üye olan herkese... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Suheda AÇA Paula-Sedelina- Taaruz.. Teşekkürler ''Boş..'' Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss,.. sende mi Gülsün.. Teşekkür ederim,hoşgeldin.. bütün foruma ... Teşekkürler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bu güzel Sümbülde Forumda emeği geçen herkese...Ve tabiki sevgili dostlarıma Teşekkürler Yağmur.. bu forumda üye olan herkese... Sağol güzel kızım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Sağol güzel kızım.. önemli değil babacım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 önemli değil babacım.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 kimsesizlere yaprak yetmez kucak dolusu sevgiii gönderelim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 En güzel kokan çiçeği;Güllü,Selin,Yumoş,Naty,Güzel ve Yeşim'e veriyorum.. Özlediğim Sedoş'a..(Aslında buna Naty ve Gloria'da dahil ama onların çiçekleri ayrı..) Gloria'ya.. Paula'ya.. Sardunyam&Tan Vakti.. Kankiler'e.. Kedime.. Erbay,Jön,Maser,İlbey,Manidar;Sayman,Eren,Armance,Focal,Gecekuşu,Yamyam,Dipnot,Bilimselci,Dowjones,Figgaro.. Gülsün,Kriptex,Şüheda,Frozen,Lilaç,Hayal_Et,Aysum,Merwe.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 En güzel kokan çiçeği;Güllü,Selin,Yumoş,Naty,Güzel ve Yeşim'e veriyorum.. tşk. abicim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Tüm Dünya çocuklarına: Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için... . . Tüm Dünya analarına: Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için... . . Bu da; Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin... . . DİPNOT............. yüreğine sağlık.....ne güzel bir paylaşım....teşekkür edrim.... yüreğimizde hissedebilmek ...insanca yaşayabilmek.gerçekleri görerek..düşünerek..... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 En güzel kokan çiçeği;Güllü,Selin,Yumoş,Naty,Güzel ve Yeşim'e veriyorum.. çok ince ve düşünceli bi dedesin sen yahu çok sağol taurusmutis bu da sana gelsin düşünceli oluşun ve beni hiç unutmadığın, çok iyi bi dede olduğun için ayrıca gull , paula, aça ,sardunyam , tan, sedoş, celine, gloria, manidar, gecem, mineu, natalie, nerro, aysum, jön, güçlü, gülsün ve sayman a dostlukları ve sıcacık kalpleri temiz yürekleri için dipnota ve medikale farklı ve seviyeli üsluplarını hep korudukları için Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 gülsünüm , ilbey , yeşimcim , tauruscum ve canım yumoşum , çiçekleriniz için çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yumoş;teşekkür ederim.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 beni seven sevmeyen herkese....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 beni seven sevmeyen herkese....... Ben seven kısmını kabul ettim aldım.. Teşekkürler.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 seni sewenlerdenim canımm Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 sadece sana (o kendini bilir ) bana çiçek veren herkese ve bütün foruma Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 focalcim çiçeğini ilk ben kabul edeyim , teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Arkadaşlar; Kedimin yani solistimin yani Aça'nın hepinize selamı var.Bu çiçekler ondan hepinize.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Kankiler'e.. Tşk ederiz Taurus ayrıca gull , paula, aça ,sardunyam , tan, sedoş, celine, gloria, manidar, gecem, mineu, natalie, nerro, aysum, jön, güçlü, gülsün ve sayman a dostlukları ve sıcacık kalpleri temiz yürekleri için Tşkler Yumotem beni seven sevmeyen herkese....... Sevenler bölümünden bir çiçek aldım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bişi değil.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bişi değil.. Çokda mütevazisin Taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Ay bu yine sinire bağlamış,kaçınız parçalayacak.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.