Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Lilaç niye verdin be arkadaşım..Herif patlayacak yakında,eğer bulamıyoruz bedenine göre ya.. sen karışma bakiimm napiyim ya zavallıcığa kimse çiçek vermemiş bana vermedikleri gibi böğğ.. bak tutamıyorum yine kendimi ağlıcam. tamam tamam ağlamıyorum düldülcüğüm al bak bi daha veriyorum Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [ şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....] teşekürler dipnot sevgiler.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bugün bana yardım eden kralx ve berceste ye öğrettikleri resim nasıl eklenir gördüğünüz gibi ekleyebiliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bisürü vardı bi tanesını aldım desem Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bisürü vardı bi tanesını aldım desem ya ben üçüncü kişiyi boş bırakmıştım ya sanaydı aslında Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bugünkü çiçeğim sedoşa.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bugünkü çiçeğim sedoşa.. çok teşekkurler sayman,bı yolcuya ıyı hedıye oldu..seni sevıyorum arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda dogvılle ve berceste ye..güzel muhabbetler için teşekkurler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda dogvılle ve berceste ye..güzel muhabbetler için teşekkurler biz teşekkür ederiz o ne biçim muhabbetti ya ya ben yoktum ya siz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 biz teşekkür ederiz o ne biçim muhabbetti ya ya ben yoktum ya siz olsun ya,ruhen yanımızda hıssettık..bı ara baktım kendım de yoktum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 olsun ya,ruhen yanımızda hıssettık..bı ara baktım kendım de yoktum bi gün seni dinlerken yarım aklımı yitiricem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bi gün seni dinlerken yarım aklımı yitiricem zaten yarım akıllıyız ya,konuşurken 1 akıl olup düşünebılıoz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda uzun süre görüşemeyıp özleyeceğim bilimselcıye: Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Dogville tarihte bugünü hergün okuyorsun herhalde sıkı takipçi gördüm seni... eren beni burda mı vıurucaksın ben okurumda arada umarım sen de okuyosun ki senin okuman daha önemli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda eren e olsun..verdiği ve aldığı elktrık için ya ne güzel bi yer yaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda glorıama,şirineme,bitaneme.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda renklı kişiliklerıyle foruma renk katan,ve insanlıkları ile buraya çıçek kokuları getıren herkese... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Vurmak gibi maksadım yok... Okursun veya okumazsın bu beni o kadar da ilgilendirmiyor aslında. Orada yapılan şeyi takdir etmek yerine sabote etmek ne kadar doğru onu da sana sormak gerek. Benim orayı okumamın da kimseyi ilgilendireceğini sanmıyorum... Okuyorum da desem okumuyorum da desem ne kadar inandırıcı olur o da tartışmaya açık konulardan birisi. Benim okumam neden daha önemli olsun ki... Forumda birimizin diğerinden farkı yok. Ben ne kadar okumalıysam sende o kadar okumalısın... Fakat benim senin gibi okumaya dayattığım falan da yok yanlış anlama bunu. Bölümün sabote edilmesine karşı tepkimdi... yazılar kalktı zaten ve ben ciddi işten yanayım bu forumda okunmadan sırf göndermiş olmak için yazı gönderildiği oluyor vay başlık senin için ne kadar anlamlıymış burda duygularla bile alay ediliyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Forumda ciddiyetle yapmadığım şeyi kimse bulup da gösteremez. Her zaman ciddi işten yana oldum bende... Sırf göndermiş olmak için gönderilmiyor okunması için gönderiliyor. Okursun veya okumazsın zorlanmıyor kimse. Bana bunu kendin sormayı deneseydin daha tatmin edici cevap alabilirdin. Fakat o bölümü sabote ederek soru sormandan dolayı tepkim bu. Forumdan çok kişinin bularak gönderdiği şeyler var orada. Kimsenin yaptığına gölge düşürmemek gerekiyor... tamam özür dilerim hatalıyım eşeklik ettim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bu ıkınıze,çunku burada boş işlere durmayan ınsanlar olduğunuzun farkındayım.dogvılle ve erenn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedoş çiçeğimi göremedim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedoş çiçeğimi göremedim bende göremedim vallaaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bu çıçekler herkeze gelsin benden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.