Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Lilaç niye verdin be arkadaşım..Herif patlayacak yakında,eğer bulamıyoruz bedenine göre ya..

sen karışma bakiimm

napiyim ya zavallıcığa kimse çiçek vermemiş bana vermedikleri gibi böğğ.. :sweatingbullets: bak tutamıyorum yine kendimi ağlıcam.

tamam tamam ağlamıyorum

düldülcüğüm al bak bi daha veriyorum :clover:

Gönderi tarihi:
Bu da bu foruma renk ve değer katmakla birlikte samimiyetine ve sevgisine inandığım [ şevval ve ismini hatırlayamadığım sevgili dostlarıma gönderiyorum....]

060613110840689od.jpg

teşekürler dipnot :clover:

sevgiler..

Gönderi tarihi:
Bugünkü çiçeğim sedoşa.. :)

camlı-arajman-büyük.jpg

çok teşekkurler sayman,bı yolcuya ıyı hedıye oldu..seni sevıyorum arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:

biz teşekkür ederiz

o ne biçim muhabbetti ya

ya ben yoktum ya siz :D

:lol::lol:

olsun ya,ruhen yanımızda hıssettık..bı ara baktım kendım de yoktum :stuart:

Gönderi tarihi:

bi gün seni dinlerken yarım aklımı yitiricem :D

zaten yarım akıllıyız ya,konuşurken 1 akıl olup düşünebılıoz :lol::P

Gönderi tarihi:

buda renklı kişiliklerıyle foruma renk katan,ve insanlıkları ile buraya çıçek kokuları getıren herkese...

cicek_resimleri9.jpg

Gönderi tarihi:

Vurmak gibi maksadım yok...

Okursun veya okumazsın bu beni o kadar da ilgilendirmiyor aslında. Orada yapılan şeyi takdir etmek yerine sabote etmek ne kadar doğru onu da sana sormak gerek. Benim orayı okumamın da kimseyi ilgilendireceğini sanmıyorum... Okuyorum da desem okumuyorum da desem ne kadar inandırıcı olur o da tartışmaya açık konulardan birisi.

Benim okumam neden daha önemli olsun ki... Forumda birimizin diğerinden farkı yok. Ben ne kadar okumalıysam sende o kadar okumalısın... Fakat benim senin gibi okumaya dayattığım falan da yok yanlış anlama bunu. Bölümün sabote edilmesine karşı tepkimdi...

yazılar kalktı zaten

ve ben ciddi işten yanayım

bu forumda okunmadan sırf göndermiş olmak için yazı gönderildiği oluyor

vay başlık senin için ne kadar anlamlıymış

burda duygularla bile alay ediliyor

Gönderi tarihi:

Forumda ciddiyetle yapmadığım şeyi kimse bulup da gösteremez. Her zaman ciddi işten yana oldum bende...

Sırf göndermiş olmak için gönderilmiyor okunması için gönderiliyor. Okursun veya okumazsın zorlanmıyor kimse. Bana bunu kendin sormayı deneseydin daha tatmin edici cevap alabilirdin. Fakat o bölümü sabote ederek soru sormandan dolayı tepkim bu. Forumdan çok kişinin bularak gönderdiği şeyler var orada. Kimsenin yaptığına gölge düşürmemek gerekiyor...

tamam özür dilerim hatalıyım eşeklik ettim

Gönderi tarihi:

bu ıkınıze,çunku burada boş işlere durmayan ınsanlar olduğunuzun farkındayım.dogvılle ve erenn

cicek_resimleri12.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.