Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 buda yenı tanıdığım yemyeşim,kurabıye,lılac,sermın ve kelebeğe çok teşekkür ederim aşkım benimmm sedelina apla!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ay sedelina çok teşekkür ederiiiim.Ama ben resim koymayı bilmiyorum Anca bunları verebilirim bı sıteden çiçek bul,sağa tıkla kopyala de.sonra buraya yapıştır..çabuk ısteyom çiçeğimi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 öfff yaa bilionmu sedelina apla bende beceriksizim bi koyamadım çiçeği... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 My flower for night team.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yaw ben anlamıyorum; güzelim çiçekleri dalından kopartıp başkasına vermenin ne anlamı var.... (aslında doğruyu söylemek gerekirse resim koymayı bilmiyorum..o yüzden böyle bir açıklamaya sığındım... ) ben size gönül bahçemden kucak dolusu sevgii çiçekleri göndersem olur mu?? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yaw ben anlamıyorum; güzelim çiçekleri dalından kopartıp başkasına vermenin ne anlamı var.... (aslında doğruyu söylemek gerekirse resim koymayı bilmiyorum..o yüzden böyle bir açıklamaya sığındım... ) ben size gönül bahçemden kucak dolusu sevgii çiçekleri göndersem olur mu?? sen çıçeklerıde yemişsindir kesın konuşma bi kerem tabi bisürü çiçek al bize verme demi,çabuk çiçeklerimi istıyom bennn dur bana verdiğin çiçek için bende sana maytap veriyim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 sabah güzelleri ...sedoş'a paula'ya Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 günisigi... yemyesim... sedelina... ücünüzde cok sekersiniz yaaa :clover: bugünlük üc güne çiçek alarak başlamak çok güzel tşk ediyorum... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Teşekkür ederim,ben de sana ve Aça'ya veriyorum çiçeğimi bu gün güsellll bi günnn 2.çiçeğimide aldımmmm tşk.ediyorum sermin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Günaydın günışığı buda benden..: Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Günaydın günışığı buda benden..: BENİ ŞIMARTIYOSUNUSSS TŞK.EDİYORUMMM Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu arada günaydın sayman ..tşk.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 figarro sevgili toprağım..günaydın...yazdıklarını okudum..üzüldümm..ama "inadına yaşamak ! inadına mutluluk için ! kabul edersen seni çiçekle karşılamak istiyorum.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 saymanım yaa , ne zamandır çiçek almıyodum , iyi geldii , çok teşekkür edrim arkadaşımm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 habunlar sedelina ve paula ablamlara hemşerulerum benum... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 erbay kardaşumm çok saoll , yaw , seninde çiçek verenlerin çok olsun caniimm benimm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ya hanimiş benim çiçeğim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 dost ve dost bildiklerime...............sevgi dolu insanların hepsine..................hepinizi seviyorum.. :wub: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Benim 3 tane torunum var,çiçek yerine bunları veriyorum.Sanırım daha mutlu olurlar... İlk göz ağrım Güllü'ye.. Haylaz olan Yumoş'a.. Ve Son torunum Naty'e.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Benim 3 tane torunum var,çiçek yerine bunları veriyorum.Sanırım daha mutlu olurlar... İlk göz ağrım Güllü'ye.. Haylaz olan Yumoş'a.. Ve Son torunum Naty'e.. ayyyyy canımmm bayıldım al bu da sana ay paulam sedoşum yemyeşim manidar a da bunlarrrr Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 canım yumotem sağol... nerden bildin papatya sevdiğimi cimcime?? sana bi çiçek vermek isterdim ama komayı bilmiom..bunlarla yetin artıkın.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kızım ben yolladım paula değil aaa allah seni Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 değiştirdim zatennnn... rezil oldumm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 canımın içi yumoşummm , çok teşekkür ederim , bayıldım çiçekelerine , bende bilmiyorum nasıl yükleniyo bu çiçekler yaw , yassana bise yumoşum örenelim , yeşimcimle biz . Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 tatlılarım benim link bu http://www.imageshack.us/ buraya giriyosunuz gözattan pc den bi resmini seçiyosun sonra host it butonuna tıklıyon upload ediyo ve link veriyo forumlar için olan ilk linki kopyalayıp cevabına yapıştırıyon bak oldu bile sizi eve de beklerim bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.