Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ALATURKA ben dün bana gönderdiğin çiçeği görmemiştim teşekkür ederim çiçeği senden istediğim halde gönderenlerde(bide çoğul kaç kişi gönderdiyse) seni görmedim sende rica ederim diyince pişkinlik sandım kaktüsü geri alıyorum mor krizantem gönderiyorum sana KRİZANTEM: Sen Çok İyi Bir Arkadaşsın, Neşelilik, Güleryüzlülük ve Huzur Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 KRİZANTEM: Sen Çok İyi Bir Arkadaşsın, Neşelilik, Güleryüzlülük ve Huzur Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Aysum, Sedelina, Celine, Aça, Gece Yağmuru, Mine, Angelflower, AlaTurka,Güll, Paula, Taurus, Güzelyaz, Focal, Kralx, Gloria, Tan vakti, Serenade.. teşekkürler toprağım bu sarı lale forumdaki tanıdığım tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkürler abicim hahahahah siparişle çiçek veriliyomu banada banada uzun süreden sonra tekrar ileti yazan nicoya çiçeklerim hani bana... küstüm... bu çiçeklerde sayman abime Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 KRİZANTEM: Sen Çok İyi Bir Arkadaşsın, Neşelilik, Güleryüzlülük ve Huzur valla neden kayana dili, kaktüs maktüs gönderdigini anlamamistim... ama üstünede düsmedim, vardir bi bildigi die, megerim bi bildiginde yokmus daha dogrusu göndermeleri pek tinlamam ama onun yerine bu cicek pekbi anlamli olmus, tesekkür ederim yanlis anlasilmalar böle devam giderse, burda her gün cicek veririz birbirimize Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 özel bir çiçek vermek ıstıyorum:sıkıntılarımızı paylaştığımız,aynı şarkıyı çalıp ağladığımız güzelyaza..canım benim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hani bana... küstüm... Ayyy unutmuşum çok ösür Sadece Sayman'a Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 aaa hani bana ya :( Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 buda sana canım,ılk arkadaşlarımdan olan yumoteye Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ayyyy canımmmm bitanecik sedoşum benim saol aşkımmm bu da sana bunlar da paulama, bunlar da taurus,güçlü,ayhan,manidar,gecem,güzelyaz,aysum,mineu,kriptex,aça, sayman abi, sardunyam,gloria,natalia,celine,gull, ve adını unuttuğum beni seven ve tanıyan herkese..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 teşekkürler yumote.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yupppiiii yumoşumm , pamuk şekerim benimm , çok teşekkür ederim bitanem yaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yumote sağol canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 yumote sağol canım kalleş nuriye bana nıe teşşekkur etmıon,ne guzel şeler yazmıştım geri alıom işteee (guzelyaz a) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 nuriye kim gı sedoş???? bak sana pembe pembe yolladım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 canım sedelinam küsme sana kıyamam çiçeğini görmemiştim canım yoksa sen benim için çok kıymetlisin seni üzermiyim bitanem benim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 canım sedelinam küsme sana kıyamam çiçeğini görmemiştim canım yoksa sen benim için çok kıymetlisin seni üzermiyim bitanem benim gıss sedelina çiçekini gördünmüüü,görmedin heralde,galiba,sanırsam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 aaa hani bana ya bu çiçek yumoşa bunlar da taurus,güçlü,ayhan,manidar,gecem,güzelyaz,aysum,mineu,kriptex,aça, sayman abi, sardunyam,gloria,natalia,celine,gull, ve adını unuttuğum beni seven ve tanıyan herkese..... teşekkürler yumoş Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 bana çiçek veren herkse çok teşekkür ederim sizi seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yumote teşekkür ederim..Ay çok resmi oldu beee.. Sağolasın be yumoş.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 teşkürler ederim yumote saol canım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Seven, sevilen, sevgiyi hakeden, sevdiğimden emin olan kısacası alınana... Bu da o'na.. ama o kim?? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Bu da o'na.. ama o kim?? yaf baktım kimse üzerine alınmamış dedim meydün kızım kusur kalma sen kap çiçei......çok sağol kralım... buda benden sana gelsin.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Olurda böylemi tesadüf olur beeee.. O sensin zaten kız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.