Φ focal Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 focalcim bu günkü bütün çiçeklerimi bende Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderiyorum teşekkür ederim çiçeğim focal abime teşekkür ederim yüzün hep gülsün gonca gül gülsün Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Natali, Alaturka, focal, Erbay... Şiir hediyesidir, çiçekçi verdi... teşekkür ederim dostum Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 tşk aysum.. bunlarda benden sana..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 celine,aça,mineu,gull,apolyont,taurus,paula,gece yağmuru,sedelina,gülsün,natalia,made in turkey, fearles man, jön için teşekkürler aysum teşekkür ederim çiçeğim asıl ben teşekkür ederim focalcim hatırlattığın için ... aslında hergün yapabiliriz bunu... hergün yapamazsak bile haftada bir gün bütün çiçeklerimizi bir derneğe gönderebiliriz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Buraya pek bakmasa da.. Birce'ye Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben uğramıyorum die bana kimse çiçek vermemiş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Admine çiçek vericem ben bu sefer bu kadar çatlağı idare edebildiği için... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sana angel.imzan hareketli yazdım.hakaretlı deil ya yanlış okumuşsun Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bak ugradim Natalia,iyiki söyledin tekrar tesekkür ederim sana ayrica cicek icin rengi cok hos... Tüm arkadaslara.. ve kendilerinin unutuldugunu sananlara.. iyi varsiniz arkadaslar.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 berceste, günesi cebinde diil, kalbinde tasidigi icin SeDatsan, güzel paylasimlari vardi, nerde o Fragged, cok güzel muhalefet oluyodu yaw werthus, sansürleri icin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben uğramıyorum die bana kimse çiçek vermemiş ablacım bu çiçeklerin hepsi sana gitsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Açaya artık üzülmesin, yavuklusuyla sorunlarını biran önce halletsin diye angel sana da koccaman bir tanee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben uğramıyorum die bana kimse çiçek vermemiş Sen zaten kendin bi çiçeksin ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Tüm kalbi kırıklara, hayattan zevk almayı unutanlara, eski ve yeni dostlara gelsin bu çiçek... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kusura bakmayın ben nasıl yolladığını bilmediğim için tanıdığım tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 celineye gulle sedelinaya artosa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sardunyam.yomote.sedelina,gull,paula,gloria,natalia,mineu, Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 celineye gulle sedelinaya artosa saol aysum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sardunyam.yomote.sedelina,gull,paula,gloria,natalia,mineu, teşekkür ederim abicim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sardunyam.yomote.sedelina,gull,paula,gloria,natalia,mineu, çok teşekkür ederim :flowers: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 rica ederim kızlar herzaman bekleriz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Tsk tan Bu da sana Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tan bu teşekkürde benden bende yine beklerim , hehee Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 size sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tam da bu şarkıyı söylüyordum yaaa tşklr .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.