Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl Bir tahminde bulunayım.. Hımm! Made in sanırım golgiyi kastediyor olmalı ..
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl aha bu sıfatlar beni anlatıyor.......alaturca kabulümdür çiçekler...... ben ısrarla çiçeğimi furumun en yakışıklısına...en karizmatiğine...en en en.....şeker insanına veriyorum...... ciceklerim üzerine alinanindir
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 19 yıl Bir tahminde bulunayım.. Hımm! Made in sanırım golgiyi kastediyor olmalı .. ya arman sen varya kopardın beni gülmekten karnım ağrıdı......... teşkür alacığım...sanada bi çiçek verem.......
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl bu günkü çiçeğim hızlı dalış yapam arkadaşlara gelsin bide benim yakışıklıma gelsin......
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl aha bu sıfatlar beni anlatıyor.......alaturca kabulümdür çiçekler...... ben ısrarla çiçeğimi furumun en yakışıklısına...en karizmatiğine...en en en.....şeker insanına veriyorum...... Bir tahminde bulunayım.. Hımm! Made in sanırım golgiyi kastediyor olmalı .. bende merak ettim harbi ya??
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl ??????????????? ne yalan soylıyım bende merak ettım ????????????????
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl teşekkür ederim bu çiçeklerdebenden önceki üç arkadaşıma gelsin Tarih: 28 Aralık , 2005 19 yıl Düzenleyen: focal
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl WAYY BE BANA KİMSE ÇİÇEK VERMEMİŞ İŞ YOĞUN GELEMİYORUZ DİYE UNUTULMUŞUZ BU ÇİÇEKTE BANA GELSİN BARİ
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Uzun bir aradan sonra... Made'ye, mizyal'a, alaturka'ya, golgi'ye, azizil'e, erbay'a, focal'a ve arman'a kucak dolusu çiçekler ve sevgilerimi gönderiyorum...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Yazar İmzan çok güzel ve anlamlı sana ayrıyetten bir çiçek daha..)))
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Uzun bir aradan sonra... Made'ye, mizyal'a, alaturka'ya, golgi'ye, azizil'e, erbay'a, focal'a ve arman'a kucak dolusu çiçekler ve sevgilerimi gönderiyorum... vaybeeeeee.............
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl İmzan çok güzel ve anlamlı sana ayrıyetten bir çiçek daha..))) o zaman bi teşekkür daha..
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Karçiçeğim çok çok çok özür... Sanada kucak dolusu sevgi ve çiçek gönderiyorum.. İnşallah bir daha kavga etmeyiz..)) Benim için onları suya koy, soldurma.... Bu devirde çiçek te zor bulunur, çiçek veren de...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Uzun bir aradan sonra... Made'ye, mizyal'a, alaturka'ya, golgi'ye, azizil'e, erbay'a, focal'a ve arman'a kucak dolusu çiçekler ve sevgilerimi gönderiyorum... eyvallah ...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl kralx tesekkür ederim yaw, ne zamandan beri cicek almiodum be arkadasim... al bendende sana cicek
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Sizler çiçeklerden daha değerlisiniz ama napalım, çiçek sembol olmuş...))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.