Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Bura çiçek bahçesine döndü be haklısın ama ben çok çiçek aldım bu topicte izin verirsen bende vermek istiyorum
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Ne haddime ya, o bol bol çiçek verenlerden biri benim! İnsanların çiçek vermesine karışamamki! Buyur sayfa senin
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için Evet arkadaş iyi kalpli insanları çok seviyo, baksanıza diğer insanlar verdiği hediyeye! Bir kaç alıntı yapıcam şimdi! Tııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve naş naş buharlaş
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl ben admin hariç hiçbir erkeğe çicek vermemiştim şimdi böcükx e veriyorum bir çicek çok şeker şey
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Ulen böcüktük şimdi bide yanımıza X geldi ne iş ya anlamadım gitti X ne anlama gelio hadi böcügü anladık diyelim! Ben bir aşk böcüğüyüm tamam
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl kusadali_emix karçiçeği_m EmiLY_pandora çünkü iyi kalpli insanları çok severim bu üç arkadaşta en çok gözüme batan iyi kalpli insanlar elbet başkalarıda var onlar içinde buda geriye kalanlar için teşekkür ederim yalnız kardeş ama burdaki herkes bence çiçeği hakediyor.....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl teşekkür ederim yalnız kardeş ama burdaki herkes bence çiçeği hakediyor..... işte bak iyi kalpli ve mütevazi kişiliğinle gene yaptın yapacağını ama herkes haketmiyor bunuda herkes biliyor
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl buda geriye kalanlar için bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl buda geriye kalanlar için bu ne demeydi yalnızlık....bu kazma mı bana mı öyle geldi........ böcük benim diyeceğimi zaten demiş tıntıınttıntıntıtn.........hatta ddııııııddddddııııııınnnnn diycem...---------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>abiye kapıyı göster böcüğüm...... dostum yazımı birkez daha oku o kazmanın sadece kötülere ait olduğunu demek istediğimi anlayacağına eminim aziziliturco kapıda harbi güzel kapıymış haa
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl baba sende basıp üç isim vermişsin......sonrada iyi insanlarda var demiş basmış buda geriye kalanlara biz ne bilelim hangi sınıfa giriyoruz.....alla allla cıx cıx..... böcüğüm kapı süper yaaaa......bayıldım....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Grogi bu sana! grogi ne yaa allah canını almaya emi......koptum valla......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Grogi bu sana! hee resmin güzelmiş o yüzden bu kadar çok yazıyon konuşamamaktan herhalde ...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl çok güzeldi şevval teşekkür ederim bir kere doğum günleirnden biriydi gül ararken pc ye spywere bulaştırdım o günden bu güne bakmıyorum çiçek sitelerine dünyanın bütün papatyaları senin olsun içli köftelerde benim bu saattede çok güzel oluyor yaw Tarih: 8 Aralık , 2005 19 yıl Düzenleyen: MohiCaN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.