Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl kardelen kerçiçiğine gelsin... buda karçiçeğiymiş....... : valla anca taziye için yapılmış bi çelenk kalmış elimde kırlangıç kabul edersen alş senin olsun......bi daha kırılma bana.... rulet için siyah çelenk hazırlatıyorum....... :devil CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR BENİ İHYA ETTİN....
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl daha çoook gün görürsün......gününü gösteririm sana..... senimi yiycem mideme tokunuyon yaa.artık yemeyycem seni....... midesine otururum ben adamın yiyemezsin
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl yeahhh Golgı bırlıkden kuvvet dogar Düşmanımız bir nede olsa ehehe yok onu yenmek için 5-10 kişi falan dalmamız lazım
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Bu haftaki çiçekler.. Golgi, mizyal, rulet, azizil ve ilbey'e..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl midesine otururum ben adamın yiyemezsin yeahhh Golgı bırlıkden kuvvet dogar Düşmanımız bir nede olsa düşman mı ben mi..... ehehe yok onu yenmek için 5-10 kişi falan dalmamız lazım dalış ekibi dikkat etsin....boğulmasın...yaneee harbımı okadar buyuk culselımı bu ya yaaaa kocaman... yok yaratıktır kendisi senden yaratık olmayam öyleyimdir.....
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl bugünki ciceklerim: Karcicegi -----> üzülmesin diye Meydün -----> bu kadar cok alinti birden yazdi diye, ve davetime gelmesi icin (börek )
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl bu çiçek ince düşüncesinden dolayı muhammed kardeşime gelsin........bürek yemeye geliyyomm.... buda böcüğüme gelsin....
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl AKIN arkadaşima gelsin... LAlaLa arkadaşima gelsin... MAdein Turkey arkadaşima gelsin... Buda Forumda Yüreğinde Sewgi kıpırtısı oLan herkese geLsin..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl Kankam tayfuna gelsın:d görmuycek ama yınede gelsınbe nede olsa beLeş bu çiçekler .
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 19 yıl AKIN arkadaşima gelsin... LAlaLa arkadaşima gelsin... MAdein Turkey arkadaşima gelsin... Buda Forumda Yüreğinde Sewgi kıpırtısı oLan herkese geLsin.. çok teşekkür ederim......
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl bugün cicekler fenerbahce`lilere gelsin, gecmis olsun. sağol canım kardeşim...yenildik emme kalbimizde her zaman bir numaradır......EN BÜYÜK FENERBAHÇE.....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl bugün cicekler fenerbahce`lilere gelsin, gecmis olsun. el vurup yaramı incitme tabip......... canımız sağolsun kardeş çiçek için sağolasın..... : flowers: PSV ye gelsin bunlarda.....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl made beni mahvettin bugüne kadar aldığım en güzel çiçeklerden biri olarak kabul ediyorum çooook teşekürlerrr iade i ziyaretimi bekle
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl made beni mahvettin bugüne kadar aldığım en güzel çiçeklerden biri olarak kabul ediyorum çooook teşekürlerrr iade i ziyaretimi bekle ne dimek kurban olduğum sana gül bahçeleri feda olsun.....
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 19 yıl Benim ciceklerim birikti kac gündür, bu yüzden bugün ciceklerimi dagitasim var.... Askmiracle, Sebla, Eren, Berceste, Kralx, Icimdeki deniz, Marabulge, nefertitii Mysticriver, Sevval, Tarayici, Mizyal, Piraye, Jhony, Azizilturco, Muhammed1985 made in turkey, golgi, karcicegim, asterix, mohican, Bozan, lalalaa, deleterious
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.