Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl Gerçi öğrencilerim olmuştu özel ders olarak ama sınıf olarak ilk deneyimini yaşadığım için sanırım en taze öğretmen benim.. O halde ilk ben alayım çiçeğimi.. Teşekkürler Murti'cim.. Ben 24 Kasım'ı bekliycem ama hazır gelmişken Sedoş'uma hediyesini vereyim..Sadece 2 cm olan bu şirin şey sana Sedoş'cum.. Çok çok sev onu.. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.... Bütün öğretmenleri Allaha havale ediyorum tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunn Başta baş öğretmen Atatürk ve ilkokul öğretmenim Nurhan Başak olmak üzere,tüm öğretmenlerimizin.. ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.. yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. . taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl yenı gördum herkese teşşkurler..sands bende sen gıbı öğrencılerı allaha havale edıyorum. .taurus malesef o kurbağa hala prense dönuşmedı demek istediğin buysa Belli ki öpmüşsün kurbişi.. Hadi Allah günahlarını affetsin canımıniçi..Öptüğün o kurbiş,derisinde dünyanın en etkili zehirlerinden birini taşıyor..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl burda bır ders çıkarmam gerekıo sanırım,yanı prense dönüşecek dıye her kurbağa öpülmez zehırlı olabılır..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 17 yıl aha bu osmanlı olayı gelsin güzel bir oluşum ama yanlış ellerde prensibine göre foruma dialektrik katsayısı veriyorum sedelina hocamızı binaleyh saygıyla selamlıyor ellerinden öpüyorum teyze.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 17 yıl Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum: Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş.. Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum.. Allah mekanını cennet eylesin..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 17 yıl Sözün bittiği yerdeyiz bu noktada teselli edecek bir çiçek, bir söz bilmiyorum... Elim ayağım buz kesti Allah sabrını verir inşallah... Melek kalplim İlyada'cığım dualarımızla yanındayız elimizden gelende ancak bu...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 17 yıl Biraz önce aldığım kötü bir haberi sizle paylaşmak istiyorum: Forumumuzun yorulmaz iyilik meleği,sevgili İlyada sevgili babasını kaybetmiş.. Allah'ın rahmetine kavuşmuş olan babasına,Allah'tan rahmet,İlyada ve sevdiklerine sabır diliyorum.. Allah mekanını cennet eylesin..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 17 yıl 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü sebebiyle,tüm özürlülere bu çiçek..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 17 yıl Bugün Efe'min doğumgünü ben bu çiçeği Efe'm için gönderiyorum kimse ellemesin... Efe'm bideneciğim doğumgününü Cuma günü kutlayacağız ama bu çiçek gününde gelsin... seni çok seviyorum oğlum Nisa'm ve sen dünyanın en güzel armağanlarısınız benim için... iyiki varsınız... ömrün uzun ve dopdolu, hayatın başarılı, canın sağlıklı olsun... Mevlam her güzelliği yaşamayı nasip etsin cümle evlatla birlikte... Not: şuan uyuyor ama uyandığında bunu okutacağım ona
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 17 yıl Ani gelen rahatsızlığı ile hepimizi perişan edip,sonrasında hızla iyileşmeye başlayıp yüzümüzü güldüren AĞAM'A.. Sakın bir daha böyle kötü süprizler yapma..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 17 yıl Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir..
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. teşekkür ederim..ben alayım.. İnşallah diyorum taurus ....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 17 yıl Bu ''Yılbaşı Çiçeği'' ni tüm arkadaşlarıma veriyorum.Umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelir.. teşekkür ederim bende aldım, umarım hayırlı olur payende çizmeciye gelsin Sandsım canım, payendenin işi varmış ben aldım teşekkür ederim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.