Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) Yumotem Çok tşk ederim cnm Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Sedatcım çok tşk ederim FEDA OLSUN.. Beğenen tüm dostlara yeterince var sanırım... İlyada bende bi tane aldım tşk ederim Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. Tşkler Taurus abim Yanlıs hiç evcile bensemiyo bu Sarman BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Murti_San tşkler arkadaşım
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Muhabbetle...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Teşekkür ederim gönül dostu arkadaşım,bende müsadenizle bu çiçeği yalnızca gönüldaşım(geceyağmuru)ve krala vermek istiyorum.
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Teşekkür ederim gönül dostu arkadaşım,bende müsadenizle bu çiçeği yalnızca gönüldaşım(geceyağmuru)ve krala vermek istiyorum. Çok tşk ederim gönüldaşım Seviyorum kıs seni
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... teşşekkür edermmm çiçekleriniz içinn.... ne güsel bi gün bu yaa çiçeklerleee donattınıss beniii... herkesdennn aldımm birer çiçekkk.. (abilermm isim belirtmişlerr o yüsden alıntı yaptımmm... yanlış anlamayınn sakınn... ) öpüyorumm hepinisi
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl taurusmutis, aşkolsun bir kere onun adı sarman değil tekir...3 ay önce evden kaçmıştı ;o kadar gazeteye ilan verdim çarşaf çarşaf, görmedin mi yoksa görmezden mi geldin ?? zavallı tekirim eskiden kaplan gibiydi, şimdi sirk kedisi gördüm sanki... unutmadan, eve almadan dezenfekte ettin umarım son zamanlarda sular akmadığından epeyce pirelenmişti de.. Tevekkeli değil,ondan kaşınıp duruyorum.. BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, ... Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Teşekkürler Murti'cim.. Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara... Güzel bir söz,teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size......
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... tşkler murticim çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size...... tşkler su ayrıca sedat abime de tşk ederim çiçekleri için
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. Dedecim ısırmasın Tsk ederim BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Murticim tsk ederim arkadaşım, senin çiçeklerin de olmasa..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Sadece Naty'me.. Hani bana tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. Kimseler görmeden ben hemen alyım tşkler
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Teşekkürler Egzorsist.. Hani bana Kızma ,kızma.Bu çiçek te sadece sana..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. alıyım bunu suya düşmeden..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Kızma ,kızma.Bu çiçek te sadece sana.. aaa çok tşk ederim ne zahmet ettin abicim eh madem ısrar ediyosun alayım bari :flowers:
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Sadece Naty'me.. Bitanesin sen ya Kıskanmayalım hemen Gece hanım
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Bu çiçeğim de Su'ya.. neyse...gece atmadan bi düşünelim.. tşkler
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl herkese çiçeklerinden dolayı teşekkürler inanın sevginizi sunuyorsunusss bize...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Yazar Teşekkürler Suheda.. Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.