Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl kıs kim kimdir,bi anlasam ben neden ki...kim kimdir dedin... neyse bakalım..ya doktora ya pabuç dilliye..baana değil see...yada siyahx...bilmem ki...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. taze çiçeğinden...taze taze alıyım o zaman... teşekkürler...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Hava çift parande atabilenlere... deniyorum... ama olmuyor...fizik tedaviye devam başarıcam bi gün... aldım yani çok teşekkür ederim... hem tedavi hem çiçek için...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Olmuyorsa neden aldın.. belki gaza getirir...olur diye..ama daha solmadı...yerine geri koyabilirim...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar belki gaza getirir...olur diye..ama daha solmadı...yerine geri koyabilirim... Neyeeeeeeeeeseh.. Madem aldın, çift parendeyi atacaksın..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Neyeeeeeeeeeseh..Madem aldın, çift parendeyi atacaksın.. tmm ama yarına... bu gece ödevim olsun artık... yani demi ama insaff doktor...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar kleopatraya; çiçeği olsun Anladıysam ne olayım.. tmm ama yarına... bu gece ödevim olsun artık... yani demi ama insaff doktor Ben anlamam, bugün yada yarın o çiçeğin hakkını vereceksin..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Ben anlamam, bugün yada yarın o çiçeğin hakkını vereceksin.. tmm... söz veriyorum doktor.... ben bi kaç gün uğramayım buralara... yok yok çok çalışçam...yarın çiçeğin hakkını vericem...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Anladıysam ne olayım.. kendime göndermek olmuyomu; başkalarından beklersem çooook beklerim gibi
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Neyse hadi al bakalım kleopatra.. Ama suya düşmeden al..!!
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Neyse hadi al bakalım kleopatra..Ama suya düşmeden al..!! sen bitanesin
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl sen bitanesin ohh...bi çiçeeğe bitane oldu doktora bak... oysa ben işbirliği yapmıştım..şimdi sen doktorun hastanesini istilada etmessin artık...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Bu 5 yapraklı yoncayı çok özel zamanlarda çıkartırım.Sanırım şimdi birisinin buna ihtiyacı var.. 4 yaprak şansı temsil eder.Bu yoncadaki 5.yaprak ise dualarımı temsil ediyor.. Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl ohh...bi çiçeeğe bitane oldu doktora bak... oysa ben işbirliği yapmıştım..şimdi sen doktorun hastanesini istilada etmessin artık... kıs cadı tek o sayıyor listelerde adımı ve çiçek gönderdi yani istersen gel karıştırıverelim sonrada olmadık şeylerin hırsızı olayım demi
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen Sanırım bilmediğimiz bir yerlerde bilmediğimiz bişiler oluyor.. Olay nedir bilmiyorum ama, Allah yardım etsin.. Bizde duacıyız Taurus..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl sedat abi şu kleopatrayada sen bitanesin dedirttin ya ver elini öpecem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.